Eskişehir'de 88 kişiye iş fırsatı! İş arayanlar dikkat...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 88 kişiye iş fırsatı! İş arayanlar dikkat...
A
a

Eskişehir'de iş arayanlar için Eskişehir Hava Bakım Fabrika Müdürlüğüne 88 kişinin alınacağı açıklandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de iş arayanlar için Eskişehir Hava Bakım Fabrika Müdürlüğüne 88 kişi alınacağı duyuruldu. 1'inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğüne yapılacak olan alımlar İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek.

İlana göre, 1 Bilgisayar Programcısı, 1 Boru Tesisatçısı (su, istim, gaz, uçak dahil), 2 Otomotiv Boya Ustası, 18 Elektrik-Eloktronik Teknisyeni, 5 Freze Tezgahı Ayarcı-Operatörü (Metal İşçilği), 1 Haruri Muameleci (Döküm), 2 Hidrolik Pnömatikçi, 1 Kalıpçı-Press, 1 Kaynak Teknisyeni, 2 Kimya Teknisyeni, 1 Lastik/Plastik ve Lastik/Plastik Mamülleri İmalcisi, 1 Maden Kaplamacı (Galvaniz, Galvanoplasti), 1 Ölçü Aletleri Onarımcısı (Elektrik Elektronik Mak.), 1 Soğuk Demirci, 10 Uçak Gövde Bakım ve Onarımcısı, 6 Uçak Elektrik Sistemleri Bakım Onarımcısı, 2 Uçak Elektronik Sistemleri Bakım Onarımcısı, 4 Uçak Aksesuar, Tesisat ve Diğer Aksesuarcısı, 20 Uçak Kaporta Bakım ve Onarımcısı (Perçinci dahil), 2 Uçak Kinyasal ve Mekanik Temizleyicisi, 5 Uçak Motor ve Sistemler Bakım ve Onarımcısı, 1 Uçak Uçuş Kumanda Sistemleri Bakım ve Onarımcısı, 1 Uçak Hidrolik Fren ve İniş Takımları Bakım Onarımcısı alınacak.









 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İşsiz 19 Temmuz 2020 20:01

Şu Eskişehir nasıl bir teknik şehirse, deli gibi mühendis ve teknik eleman alıyor. Hele TEİ'nin iş ilanları var, adını ilk kez duyduğum mühendisliklerden adam arıyor.

4 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi