Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de 5 gün daha yağışlı hava!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 5 gün daha yağışlı hava!
A
a

Eskişehir'de bugün bazı kesimlerde yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu (24.5.2018); Gökgürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji'den uyarı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak, birçok bölgede yağış beklenmekte.

Meteoroloji verilerine göre Eskişehir'de salı gününe kadar yağışlı hava etkisini gösterecek. Perşembe, Cuma Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri sıcaklıklar hissedilir oranda düşecek ve sağanak yağış etkili olacak.

Bugün kentimizde bazı bölgelerde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, en yüksek sıcaklık değeri 26 derece, en düşük ise 13 derece olacak.


İşte 5 günlük Eskişehir hava tahmini;

26 Mayıs Cumartesi günü
Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimi ile Doğu Anadolu'nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

27 Mayıs Pazar günü
Marmara, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Sivas, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Kilis çevrelerin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların önümüzdeki hafta içi Pazartesiden Cumaya kadar yine iç bölgeler ile doğu bölgeler ağırlıklı gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

Cuma ve Cumartesi günü tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların Eskişehir, Bilecik, Bolu ve Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek, ani sel, su baskın, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi