Eskişehir'de 262626 gururu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 262626 gururu!
A
a

Yerli motor ve kamyon imalatı için 1982'de hizmete giren ve kısa sürede kamyon, motor ve güç aktarma organlarının üretim merkezine dönüşen Ford Otosan'ın Eskişehir Fabrikası'nda 262 bin 626'ncı kamyonun hattan indirildiği bildirildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Yerli motor ve kamyon imalatı için 1982'de hizmete giren ve kısa sürede kamyon, motor ve güç aktarma organlarının üretim merkezine dönüşen Ford Otosan'ın Eskişehir Fabrikası'nda 262 bin 626'ncı kamyonun hattan indirildiği bildirildi.

Şirketten yapılan açıklamada, Ford Trucks ailesinin, ev sahibi Eskişehir'in plakasına ithafen 262626’ıncı araç için düzenlediği törende Eskişehirlilere teşekkür edildiği belirtildi.

Ford Otosan'ın ağır ticari markası Ford Trucks'ın 262 bin 626'ncı kamyonunu hattan indirme töreninde konuşan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ford Trucks'ın 262 bin 626'ıncı kamyonunu hattan indirmenin gururunu yaşıyoruz. Eskişehir’de doğduk, Ford Trucks ailesi olarak fabrikamızın kurulduğu ilk günden beri, evimiz gibi gördüğümüz Eskişehir'de büyüdük ve ağır ticari araç endüstrisinde global bir oyuncuya dönüştük. Uzun yıllardır burada devam eden yatırımlarımız ve üretim yolculuğumuz boyunca bizi destekleyen, başta yerel idareciler olmak üzere, tüm Eskişehir halkına teşekkür ediyoruz. Geleceğin ağır ticari araç sektöründe öne çıkmamızı sağlayan yeni teknolojilerimizle müşterilerimizin yol arkadaşı olmaya devam ederken şehrimize yaratacağımız istihdam olanakları ve Eskişehir’in kalkınmasına katkı sunacak adımlarımızla hep beraber büyümeye devam edeceğiz."

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Redkit 15 Eylül 2022 23:58

Şehrimize katkılarından dolayı teşekkürler otosan

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi