Eskişehir'de 20 yılda, 1.5 milyon seyirci!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 20 yılda, 1.5 milyon seyirci!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının 20 yılda 150'den fazla farklı oyun, 5 binden fazla temsil ile 1 milyon 500 binden fazla seyirciye ulaştığı bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Şehir Tiyatrolarının hazırladığı 4 bölümden oluşan "Bitmez Bu Oyunlar" belgeselinin Youtube'da paylaşıldığı bildirildi.

Şehir Tiyatrolarının 20 yıllık tarihinde 150'den fazla farklı oyun, 5 binden fazla temsil ile 1 milyon 500 bini aşkın seyirciye ulaştığı ifade edilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Şehir Tiyatroları, 20 yıllık süreci belgesel haline getirdi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Büyükşehir Belediyesinin ve Şehir Tiyatrolarının Youtube hesaplarında yayınlanan belgesel, sanatseverlerden de büyük ilgi gördü. Eskişehir'de tiyatronun dününü ve bugününü sanatçıların ağzından sanatseverlere aktaran belgeselde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de yer alıyor."

Açıklamada, değerlendirmesine yer verilen Büyükerşen, insanların birlikte güldüğü, birlikte ağladığı ve birlikte düşündüğü tiyatro salonlarının Türkiye'de dolup taşması, tiyatro sanatının ve sanatçılarının hak ettiği değeri görmesini umut ettiğini bildirdi.

Büyükerşen, 20 yıldır Eskişehir'deki vatandaşlara tiyatro sanatını sevdiren, birbirinden güzel ve düşündürücü oyunlarıyla her yıl 10 binlerce seyirciye karşı sahne alan Şehir Tiyatroları ekibine teşekkür etti.​​​​​​​

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Faik yıldız 29 Mart 2021 00:27

Müthişşşşş böyle başarı ancak bizde olur . başımız göğe erdi.

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi