Eskişehir'de 13 yaşındaki çocuğu o mu kaçırdı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 13 yaşındaki çocuğu o mu kaçırdı?
A
a

Eskişehir’de kayıp ilanı ile aranan 13 yaşında olan kızlarının kaçırıldığını iddia eden anne ve baba, 2 gündür büyük üzüntü yaşarken gelecek sevindirici haberi bekliyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Şirintepe Mahallesinde yaşayan ve boşanmış olan Mehmet Ali Aygün ve Filiz Çatalo, yeni 13 yaşına giren kızları Melis A.'nın, M.Ü isimli 27 yaşındaki sevgilisi tarafından kaçırıldığı iddia etti. Bu yıl 8’inci sınıfına giden ve çocuklarının kaçırılmasının ardından aile polise haber verdi. Aile üyeleri ile görüşen polis ekiplerinin çalışmaları sürerken, en son 13 Temmuz öğleden sonra saat 16.00 civarında M.Ü ile mahalleden giderken görülen kız çocuğu her yerde aranıyor. Aile üyeleri, daha önce de kızlarını taciz ettiği iddiası ile gözaltına alındıktan sonra adliye kontrol şartıyla serbest bırakılan M.Ü. hakkında geçen hafta Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası açıldığını belirtti.

Kaçırılırken gören oldu
Daha önce boşanan Mehmet Ali Aygün ve Filiz Çatalo çifti, 2 gündür kızlarından haber alamayınca perişan oldu. Anne Filiz Çatalo konu ile ilgili konuşurken, “Ben eşimden ayrıldım ve kızımla ayrı yaşıyorum. Kızımız 13 Temmuz kayıp oldu. Saat 16.00 civarında benim kaldığım Şirintepe mahallesinin Yaylapınar caddesinde en son görüldü. Kızım daha çok ve 13 yaşına yeni girdi. Evden çıkarken beyaz bir tişört, siyah paçalı pantolon ve deri ayakkabısı vardı üzerinde. Saçları omzuna kadardı ve herhangi bir sağlık sorunu yok. En son mahalleden oğlanla çıkarken görenler oldu. Görgü şahitlerimiz var” ifadelerini kullandı. "Oğlan hakkında ağır ceza davası var"
Babası Mehmet Ali Aygün ise, kızının mahalledeki M.Ü tarafından kaçırıldığını iddia etti. Aygün, “27 yaşında bir oğlan var. O kaçırdı kızımızı. Oğlan uyuşturucu bağımlısı ve alkol kullanıyor. Kızım küçük olduğu için aklına girmiş ve kızımı kaçırdı. Oğlanın kardeşi, nişanlısı kendisi ve kızım. Dördü yok ortalarda. Olayın geçmişi de var. Adliyeye yansıdı olay. Ağır cezada davası var bu oğlanın. Daha önce de çocuğumu taciz ettiği için yakalanarak gözaltına alınmıştı. O zaman denetim altında serbest bırakıldı. Savcılık geçen hafta kamu davası açtı. Dava açılınca denetim serbestliği kaldırıldı. Aralığın 24’ünde davası var oğlanın. Aralarında 1 seneye yakın sevgi meselesi var. Kızımın rızası da var. Ancak kızım 18 yaşın altında olduğu için bu rızası rıza olarak sayılmaz” dedi.

Daha önce de kaçırma girişiminde bulundu
Kızının daha önce de M.Ü ile kaçtığını belirten baba Mehmet Ali Aygün, “14 Nisanda da bir kaçırma girişiminde bulundu. Öğle saatlerinde kaçırdı. Gece 02.00’de biz ailesine baskın yaptık. Ondan sonra geri getirdi. Polise de başvurmuştuk o gün. Kızım geri geldikten sonra, ‘ben kaçırılmadım, kendim gittim’ ifadesi verince biz bir şey yapamadık. Ama kızımız 13 yaşında. Daha çocuk. Bu oğlan büyük ve kızımı kandırıyor” sözlerini kullandı.
Baba Mehmet Ali Aygün ve anne Filiz Çatalo, kızlarından iki gündür herhangi bir haber alamadıklarını belirterek, kızlarını görenlerin polise başvurmalarını istedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Oha 15 Temmuz 2020 12:57

Yuhhh!!! 13 yaşında kız ve 27 yaşında sevgilisi mi ? Söyleyecek söz bulamıyorum doğrusu, toplumumuz sosyal medya denen kontrolsüz bir oluşum tarafından iyice yozlaştırılıyor. Kimsede buna dur demiyor. Aileler çocuklarına gereken ilgiyi göstermeli, onları sosyal medyada ki pisliklere ve sapık zihniyetlere karşı korumalıdır. Nasıl bir zamana geldik böyle ? Biz eskiden anne babamızdan izinli 10 metre uzaklaşsak, on birinci metreyi korkudan uzaklaşamazdık. Katı disiplin kuralları söz konusuydu. Şimdi ise anne baba boşanıyor, çocuk saldım çayıra mevlam kayıra. Sonra itlere, uğursuzlara ve sapıklara gün doğuyor! Ne sevgilisi be ? Herif resmen sapık, o kız daha çocuk be çocuk !!! Herşeye çabuk kanmaya meyilli saf ve masum bir çocuk o ! Herkes dikkatli olsun ve bu sapıklardan çoluğunu çocuğunu korusun. Özellikle çocuğunun eline telefonu, cebine parayı verenler. Çocuğunuzu böyle yaparak kendinizden uzaklaştırıyor ve çakalların önüne atıyorsunuz. Bunu yapmayın lütfen!!!...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi