Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de 13 kez bıçaklayıp öldürdüler, böyle savundular!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 13 kez bıçaklayıp öldürdüler, böyle savundular!
A
a

Eskişehir’de Hüseyin Koç’u darp edip bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla 2’si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dava ertelendi. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci celsesinde tutuklu sanıklar Adnan E. ile Birdal E. duruşma salonunda hazır edildi. Duruşmaya, “suçluyu kayırma” ve “kasten öldürme” suçundan tutuksuz yargılanan sanıklar Hüseyin C, Serdar E, Alaettin T, Ali E. ve Bircan E. katıldı.

“4’Ü ÖLDÜRÜCÜ 13 BIÇAK YARASI”

Davaya katılma talebi kabul edilen maktulün kızı Cansu K, mahkemedeki ifadesinde cinayetin tasarlanarak işlendiğini ileri sürerek, “Bu olay planlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Sanık Birdal’ın ifadeleri çelişkilidir. Babamın vücudunda 4’ü öldürücü 13 bıçak yarası tespit edilmiştir. Öldürme amaçlı hareket edildiği açıktır” dedi. 

“PLANLASAYDIK BELİMİZDE SİLAHLA GİDERDİK”

Tutuklu sanıklar Adnan E. ile Birdal E. savunmalarında maktulü öldürme planlarının olmadığını ifade ederek, “Eğer planlasaydık belimizde silahla giderdik” dediler.  Mahkeme heyeti, sanıkların mevcut tutukluluk hallerinin ve adli kontrol hükümlerinin devamına karar vererek duruşmayı 15 Haziran’a erteledi. 

OLAY

Geçen yıl ağustosta Şirintepe Mahallesi’ndeki bir parkta Hüseyin Koç (44), bir grup tarafından darp edilip bıçaklandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, Koç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gasp ve Cinayet Büro Amirliği’nin çalışmaları sonucunda olayla ilgili 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden Adnan E. ile Birdal E. tutuklanırken, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın gerçekleştiği anlar ise parkın yakınlarındaki bir evden cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti.   

 

 

Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi