Eskişehir'de "yok artık" dedirten sürücü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "yok artık" dedirten sürücü!
A
a

Eskişehir'de her gün park yasağını ihlal eden sürücüler ile karşılaşmak mümkün. Ancak bu kez park edilen aracın sürücüsü "yok artık" dedirtti!

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de her gün park yasağını ihlal eden sürücüler ile karşılaşmak mümkün. Ancak bu kez park edilen aracın sürücüsü kelimenin tam anlamıyla "yok artık" dedirtti! 
Kent içinde her gün binlerce yolcu taşıyan tramvayların başı da, kendi güzergahları üzerine gelişi güzel bırakılan araçlar ile dertte.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, park yasağının hiçe sayıldığı Eskişehir’in ana cadde ve sokakları başta olmak üzere kaldırımlar bile duyarsız sürücülerin bırakıp gittiği araçlarla doldu. Park sorununun giderek büyüdüğü ve bir türlü çözüm getirilemediği Eskişehir’de yaşanan olumsuzluklara her geçen gün yenileri ekleniyor. Kent merkezi başta olmak üzere ara sokakların da otoparktan farksız hale geldiği Eskişehir'de, sürücüler bildiğini okumaya devam ediyor. Yayaların can güvenliğinin bile dikkate alınmadığı şehrimizde toplu taşıma aracı olan tramvaya da engel olan araç sürücüleri haklı tepkilere neden oluyor.

Tramvaya engelin en son örneği de dün Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde yaşandı. Yeni açılan Tunalı-Opera ve Şehir Hastanesi güzergâhına park edilen otomobil, tramvayın geçişini engelledi. Uzun süre aracın sahibinin bulunarak çekilmesini bekleyen tramvaydaki yolcular ile vatman, araç sürücüsüne tepki gösterdi. Bir süre bekleyen içi yolcu dolu tramvay, güvenlik elemanlarının devreye girmesiyle bulunan otomobil sürücüsünün aracı çekmesiyle yeniden hareket etti. Tramvay yolunu işgal eden aracın plakası trafik müdürlüğü ekiplerine bildirildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ferit yurt 16 Eylül 2020 10:14

vur gec ne zaman harcıyorsun sigortası senın hasarırın öder oda kendi hasarını

0 1 Cevap Yaz
Gerçekçi olalım 16 Eylül 2020 02:47

Arabası olan hiç kimse otopark parası vermek istemiyor. Bunun adıda park sorunu oluyor. Benim akrabam dün uzaktan geldi arabasıyla park edecek yer bulamadı, dedim ki; otopark var oraya park etsene. O bile hemen kem küm etmeye başladı. Vay paralıydı, vay kat çıkacam, vay maaştan param kalmadı başladı bahane üretmeye. Bedava olan herşey güzeldir ama hayatın gerçeği paradır. Şu an 1.5 tl ye çay içip ardından 1.5 tl daha verip tuvalete gittiğimiz bir sistemin içindeyiz. Sonuç olarak hayatımız para olmuş. İyi bari aldığımız nefes bedava en azından...

1 4 Cevap Yaz
Hüseyin Durmaz

Kapitalist Düzen Yapacak bir şey yok..

0 2
İyide 16 Eylül 2020 02:22

Kimse otoparklara para vermek istemiyor ama çoğu arabası olanda park sorunu lafını ağzından düşürmüyor. Kendince herkes haklıdır bunu yadırgamam lakin bu saatten sonra herkesin dert yandığı park sorununu çözmek için yapacakları tek şey, şehire paralı yeni otoparklar kazandırmak olur. Park ücretlerinden haberin var mı senin ? diyenlere şunu söylemeliyim; Otomobil sahibi olanlar sayesinde otopark sektörü ortaya çıktı, bunu tramvay keşke her yere yapılmasaydı diyerek eleştirmek kolaya kaçmaktır. Ezberden konuşmaktır, bedava sirke baldan tatlıdır. Yarın yeteri kadar paralı otopark olsa, sizce doluluk oranı ne olur ? Örneğin 80 birim arabanın fiyatına 160 birim vergi ekleyen ve vatandaşın arabayı 240 birime almasını sağlayan sistemde park sorununu bedava çözecek kişi veya kurum varsa, gelin gelecek seçimde hep beraber oyumuzu ona verelim. Ne dersiniz ???

2 3 Cevap Yaz
Xy 16 Eylül 2020 01:51

Eeee alıştılar tabi aylardır inşaat halinde olmasına, herhalde birisi tramvayların çalıştığını ve yol inşaatının bittiğini unuttu. Her zaman yaptığı gibi bıraktı arabayı tramvay yoluna çekti gitti. Bu bölge inşaat halindeyken o kadar çok araç parkı vardı ki bölge sakinleri iyi bilirler. Park sorununa değinmişken bildiğim kadarıyla civarda birbirine yakın iki kapalı otopark ve otopark olarak kullanılan okul bahçesi var. Tamam belki kapasite yetmiyor olabilir herkes kendince haklı ama sorun park yeri sorunu değil, bedava park yeri bulamama sorunu desek daha doğru olur. Neticede çoğu caddelerde hep aynı plaka araçlar park ediyor, bir nevi yer sahiplenmedir bu. Herkes bedavanın peşinde olduğu sürece "PARK SORUNU" ne yapılırsa yapılsın bitmez kardeşim bitmez..

1 3 Cevap Yaz
Rica 15 Eylül 2020 20:07

Plakayı neden kapatıyorsunuz. plakayı açık bir şekilde verinki bunları ifşa edin. Yoksa suçluyu korumuş olursunuz. Bu trafik magandasının plakasını ifşa edin.

1 3 Cevap Yaz
Bir vatandaş 15 Eylül 2020 15:37

Eğer bu yolları bu hale getirmeden önce park sorunu çözülmüş olsaydı kimse sıkıntı yaşamazdı ama biz önce sorun yapıyoruz sonra çözümü artık canımız isterse buluyoruz her caddeye tramvay sokmadan önce düşünülmesi gerekirdi plansız davranıldı ve hâlâ devam ediliyor Kimse arabasını katlayıp cebine sokacak değil Heee bu vatandaşın yaptığı da hiç hoş olmamış ama

62 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi