Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'de "proje" tartışması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "proje" tartışması!
A
a

Eskişehir'de "proje" tartışması yaşanıyor. DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş, İYİ Parti'nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak tarafından kamuoyuna aktarılan projelerin, kendilerine ait olduğunu açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de "proje" tartışması yaşanıyor. DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş, İYİ Parti'nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak tarafından kamuoyuna aktarılan projelerin, kendilerine ait olduğunu açıkladı.

DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş 04.02.2019 tarihinde twitter üzerinden yayınladığı “Her semte kalitenin ve fiyatın denetim altında tutulduğu, sağlıklı, güvenilir, temiz ürünlerin bulunacağı Odunpazarı’na yakışır kapalı Pazar yeri ihtiyaçtır. Belediye seçimlerinde DSP’yi tercih ettiğinde Odunpazarı’na yakışan Kapalı Semt Pazarlarını yapacağız…”  gönderisini paylaştı.

Fatih Altaş 20.02.2019 tarihinde twitter üzerinden projeyi geliştirdiğini bildirerek; “Odunpazarı’mızda her mahalleye kapalı Pazar yerleri yapacağımızı paylaşmıştık. Bu projemizi bir adım öteye taşıyoruz. Kapalı Pazar yerlerinin altları KAPALI OTOPARK olacak. Mahalle sakinleri araçlarını ücretsiz olarak bu otoparklara bırakacak. Bu proje ile Odunpazarı’nın dar cadde ve sokaklarında trafiği rahatlatacağız. Ayrıca kapalı pazarda tezgâh açılan günlerde mahalle sakinleri ÜCRETSİZ SERVİSLER ile Pazar yerlerine ulaşabilecekler.” gönderisini kamuoyu ile paylaştı.

Altaş’ın gönderisinden tam 21 gün sonra 13.03.2019 tarihinde İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak twitter üzerinden  “Göreve geldiğimizde tarım ve hayvancılığı geliştirmeyi hedefleyen Tokköy projemiz ile kapalı Pazar yerlerini Avrupa standartlarına taşıyacak PazarPark projemiz önceliklerimiz arasında yer alacak. Projemiz kapsamında kapalı Pazar yerlerimizde, pazarcı esnafımızın ürünlerini muhafaza edebilecekleri soğuk hava depoları, hem pazarcıların hem de vatandaşların araçları için otoparklar, AVM’lerdeki kadar temiz tuvaletler, düzenli ve modern tezgâhlar yapacağız.”  duyurusunda bulundu. Bu duyuru üzerine Altaş, Karabacak'ın projelerinin kendi projeleri ile aynı olduğu iddiasında bulunarak açıklama yaptı.
DSP’li Altaş, Projelerimizi ilk kez alan kişi Salih Karabacak değildir, daha öncesinde Sn. Doğan’da hayvan barınakları ile ilgili projemi paylaşmıştı dedi.

Altaş açıklamasında şunları söyledi: Projelerimizin bizlere sorulmadan paylaşılmasından tabii ki rahatsızlık duymuyoruz fakat emeğe saygı beklerdik en azından DSP bu ihtiyacı çok önceden tespit etmiş biz de paylaşımlarında DSP’nin tespitinin doğru olduğu ve göreve geldiğimizde bizde bu projenin arkasında duracağız demelerini beklerdik.
Rahmetli Genel Başkanımızın Köy-Kent projesini TokKöy adı ile benim projelerimi ise kendi projeleri gibi paylaşıyorlar, Odunpazarı’nda yaşayan yurttaşlarımız tüm adayları takip ediyorlar Bizim DSP kadroları olarak çok önceden tespit ettiği eksiklikleri, ihtiyaçları bugün kopyala-yapıştır yapan adaylara yurttaşlarımız cevabını sandıkta elbet verecektir. Bu paylaşımlar bizler için önemli, sahada kimler çalışıyor, kimler reklam yapıyor halkımız bunları görmeli, tercihlerini hizmet peşinde koşanlardan yana kullanmaları Odunpazarı’nın faydasına olacaktır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa kelebek 14 Mart 2019 10:11

Yerel de proje sanki bilinmeyen dünyada uygulanmamis bir yöntemi bulmuşlar gibi kendilerini pazarliyorlar eskisehir bu zokayı yutmaz mevcut başkanlarından memnunuz

0 3 Cevap Yaz
Mustafa kelebek 13 Mart 2019 19:04

Proje kavgası eskisehir yerel de yüksek merhaleyi görmüş yaşamış insanlara yavan gelir siz en iyisi eskisehirde olmayan melih gokcek in heykel Dinazorlar lari dikin akp liler memnun olur onlara bu yakışır

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi