Eskişehir'de "olaylı" pazar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "olaylı" pazar!
A
a

Eskişehir'de bu pazar günü, alıştığımız günlerin aksine oldukça hareketliydi. Ölümlü trafik kazaları, silahlı yaralamalar, hırsızlıklar...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir alışık olduğumuz pazar günlerinin çok ötesinde, oldukça hareketli ve olaylı bir pazar günü geçiriyor. Haber ajanslarından birbiri ardında gelen üzücü haberler, bugün kentte olaylı bir gün yaşandığını gösteriyor.

"Ölüm yolu"nda eylem

Eskişehir-Alpu, Beylikova, Mihalıççık Karayolları İyileştirme Platformu üyeleri, Eskişehir-Alpu kara yolundaki trafik kazalarına dikkati çekmek amacıyla eylem yaptı. Basın açıklamasına CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

Genç kadın yaşamını yitirdi

Eskişehir'de tırın çarptığı kadın hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Cevdet G. idaresindeki 26 AAN 197 plakalı tır, Yenidoğan Mahallesi Sevinç Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Arzu Bıyık'a (26) çarptı. 
Fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen Bıyık, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Tır sürücüsü gözaltına alındı.

Trafikte silahlı kavga: 1 yaralı

Eskişehir'de trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi silahla yaralandı. 
Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesinde S.E.K. (18) ile Tuncay A. arasında trafikte yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. 
Tartışmanın büyümesi üzerine Tuncay A. üzerinde taşıdığı tabancayla S.K'ye ateş etti. Bacağından yaralanan genç, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Olay yerinden kaçan Tuncay A, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. 
Gözaltına alınan zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor. 

"Kız meselesi" kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Eskişehir'de iki genç arasında 'kız meselesi' yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. 
Olay, önceki gün Bahçelievler Mahallesi Onarıcı Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yolda yürüyen O.C. ile Ş.Ö. arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine O.C. (20), elindeki bıçakla önce Ş.Ö.'yü (24) omzundan ardından da V.G.'yi (19) bacağından yaraladı. Bu sırada çıkan arbedede O.C.’de aynı bıçakla yaralandı. Yaralılar olay yerinde gelen 112 acil sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. 
Olayla ilgili olarak V.G. gözaltına alınırken O.C.’nin tedavisinin Yunus Emre Devlet Hastanesinde devam ettiği bildirildi. 

İş yeri soyguncusu yakalandı

Eskişehir’de 13 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, kentte son dönemlerde iş yerlerinde yaşanan hırsızlıklarla alakalı çalışma başlattı. 13 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen Ü.B. isimli şahıs, takip sonucu yakalandı. Şüpheli şahsın kaldığı dairede yapılan aramada, zanlının çaldığı 2 çift bot ve bir miktar madeni para da ele geçirildi. Botlar ve madeni paralar sahiplerine teslim edildi. 
Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Allı turnam 13 Ocak 2019 22:42

Hani baba huzur kenti , dünya birincilikleri ? Kardeşim her yerde olay , çıkaran adam öldüren , kadına şiddet uygulayan şerefsizlerde vardır, adam a gibi adamlarda vardır. Eskişehirlileri bir kibirlenme aldı başını gidiyor .

1 1 Cevap Yaz
Ali cenk 13 Ocak 2019 19:19

Hani huzur kentiydik , hani dünya birinciliği ?

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi