Eskişehir'de "kurs" kuyruğu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "kurs" kuyruğu!
A
a

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri 2019 Bahar Dönemi Kurslarına gençlerin ilgisi yoğun oldu. 41 farklı branşta toplam 50 kurs için bin 250 gencin kayıt işlemleri tamamlandı

Sütiş Eskişehir
 Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri 2019 Bahar Dönemi Kurslarına gençlerin ilgisi yoğun oldu. 41 farklı branşta toplam 50 kurs için bin 250 gencin kayıt işlemleri tamamlandı. 
Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından bahar döneminde gerçekleştirilecek 50 farklı kurs için kayıt işlemleri yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kayıtlar için uzun kuyruklar oluşurken bin 250 öğrencinin kayıt işlemi yapıldı. Kayıt işlemleri gerçekleşirken katılımcı gençlere sıcak çorba ikramı da yapıldı. 
Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde bahar döneminde açılacak yabancı dil ve kişisel gelişim branşlarında düzenlenen 41 farklı branşta 50 kurs 15-30 yaş arasındaki gençler, ücretsiz olarak kayıt yaptırdı. Öte yandan sivil toplum kuruluşları da açtıkları stantlar ile kendilerini tanıtıp, gençleri gönüllü olmaya teşvik etti. TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı), Eksi 25 Derneği, LÖSEV, TEMA, TEGV, Belki de Sensin Topluluğu, Bir Dileğin Olsun Dermeği Eskişehir, Sağlıklı Genç Yaklaşımlar Derneği, ÇYDD (Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği), AKUT, Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD), TOY Gençlik Derneği ve GAMELAB açtıkları stantlarda bilgilendirme çalışmaları yaptı. Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi standında da merkezin çalışmaları hakkında gençlere bilgiler verildi. 
Tepebaşı Belediyesi 29 Ekim ve 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nde bahar döneminde açılacak kurslar arasında; İngilizce, Almanca, Rusça, İspanyolca, işaret dili, diksiyon, yoga, Wing Tzun, beslenme ve diyet atölyesi, grafiti, bilgisayar ve programlamaya giriş gibi geniş bir yelpazede ve geliştirici yönleri ile dikkat çeken eğitimler yer alıyor. 
Ücretsiz olarak düzenlenen kurslara kayıt yaptıran öğrenciler de memnuniyetlerini ifade ederek Tepebaşı Belediyesi’ne kendilerine verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şehir 13 Şubat 2019 05:32

Gerçek belediyecilik Ahmet Ataç dan sorulur tebrikler Başkan iyi varsın önümüzdeki dönem daha çok işler yapacaksın inanıyoruz şimdiden hayırlı hayırlı olsun

0 0 Cevap Yaz
vatandaş 11 Şubat 2019 19:31

etkinlikler kurslar güzel teprik ederiz fakat kenar mahalleli vatandaş olarak bizlerde mahallemize kentsel dönüşüm istiyoruz kapalı pazar yerleri istiyoruz yaya üst geçitleri istiyoruz göle dönen sokaklarımıza alt yapı istiyoruz sokaklarımıza asvalt yürünebilir kaldırımlar bisiklet yolları istiyoruz

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi