Eskişehir'de, iki farklı binada 63 kişi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de, iki farklı binada 63 kişi...
A
a

Eskişehir'de daha önce mühürlendiği öğrenilen iki dernek binasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek kumar oynadıkları belirlenen 63 kişiye yaklaşık yarım milyon liralık idari para cezası uygulandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de daha önce mühürlendiği öğrenilen iki dernek binasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek kumar oynadıkları belirlenen 63 kişiye yaklaşık yarım milyon liralık idari para cezası uygulandı.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesinde bulunan ekipler, Erenköy ve Hoşnudiye mahallelerindeki daha önce kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen iki dernek lokaline baskın yaptı. Sosyal mesafe kuralını ihlal ederek kumar oynadıkları tespit edilen 63 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ve Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 481 bin 68 lira ceza verildi.
Dernek sorumluları hakkında ise "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" ile "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranmak" suçlarından adli işlem yapıldığı öğrenildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi