Eskişehir'de "hayırsız evlat"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "hayırsız evlat"
A
a

Eskişehir'de, babasına ait emekli parasını çaldığı öne sürülen şüpheli ve iki arkadaşı polis ekipleri tarafından yakalandı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'de, babasına ait emekli parasını çaldığı öne sürülen şüpheli ve iki arkadaşı polis ekipleri tarafından yakalandı.
Alınan bilgilere göre, olay Büyükdere Mahallesi Allıturna Sokak'ta yaşandı. Polise başvuran Ramazan Y. evinin bahçesindeki kömürlükte sakladığı emekli parası olan 60 bin liranın çalındığını bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, gerçekleştirdikleri geniş çaplı araştırma ve incelemede olayı Ramazan Y.'nin oğlu U.Y. (17) ve iki arkadaşı T.K. (17) ile B.K.'nın (17), gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüpheliler, polis ekiplerince evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan şüphelilerin gösterdiği yerde yapılan aramada çalınan para bulunarak polis ekiplerince Ramazan Y.'ye teslim edildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Birol 3 Kasım 2019 10:25

Banka varken neden KÖMÜRLÜK te paranı saklarsin ?

0 2 Cevap Yaz
Hektor 2 Kasım 2019 17:08

Bu devirde emekli ikramiyesini kömürlükte saklayan adama ne diyeyim bilemedim..sanırım biriktirdiği altınları da evin bahçesine gömmüştür..tam bir komedi..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi