Eskişehir'de "elle çalışan" sumatik viral oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "elle çalışan" sumatik viral oldu!
A
a

Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de bozulan su yükleme noktasının içerisinde parayı kabul eden insan elinin görüntüsü sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğünün yüzde 70'lik su zammı kararının uygulanması öncesinde, vatandaşlar su yükleme noktalarında uzun kuyruklar oluşturup, bakiyelerini artırmaya çalıştı. Su yükleme noktasında çekilen ve sosyal medyada paylaşılan ilginç bir video ise adeta kısa sürede viral oldu. Paylaşımda, Tepebaşı ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde olduğu belirtilen bir su yükleme noktası üzerinde bulunan ve verilen parayı kabul eden otomatik kısmın söküldüğü görülüyor. Boş olan bölüme para uzatan bir vatandaşın parasını, içeriden bir el alıp parayı karta yüklüyor. Vatandaş, toplam 400 TL'yi içerdeki görevliye uzatarak, bakiyesini arttırıyor. Sosyal medyada paylaşılan video, izleyenleri güldürürken, onlarca da yorum topladı.
İlgililer, Sumatik'in para kabul bölümünün arızalandığını, yoğunluk yüzünden vatandaşları mağdur etmemek için bir görevlinin paraları cihaz içinden eliyle aldığını anlattı.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sivrihisarli 28 Kasım 2022 16:59

Yıl olmuş 2022 biz kuyrukta su yüklemeye çalışıyoruz çevirin kardeşim su işi dijitale oturduğumuz yerde cepten suyumuzu yükleyelim..!

0 4 Cevap Yaz
Es esli 28 Kasım 2022 16:05

CHP'li belediyelerin son çırpınışları bunlar zam zam iktidara atıp tuyorlardi

0 4 Cevap Yaz
Bülent 28 Kasım 2022 14:00

Bütün Avrupa şehirlerinde böyledir.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi