Eskişehir'de 'Dansların Kardeşliği'

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de 'Dansların Kardeşliği'
A
a

Tepebaşı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun, Ankara Yeni Mahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Bursa Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun katkılarıyla “Dansların Kardeşliği” adlı dans gösterisi, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Sütiş Eskişehir
            Gençleri ölüme götüren trend!
Dans gösterisinde Tepebaşı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Eskişehir ve İzmir yöresi, Ankara Yeni Mahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Mardin ve Antalya yöresi, Bursa Nilüfer Belediyesi ise roman dansları ve Üsküp yöresinden halk dansları oyunlarını sergiledi.

Yaklaşık 140 dansçının sergilemiş olduğu gösteriyi Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli ilgi ile izledi.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş ,gösteri sonrası yaptığı konuşmada; “Öncelikle Belediyeler arasında birlik ve dayanışma paylaşmanın bir ürünü olarak bu geceyi sizlerle paylaşmak istedik. Bu güzel geceyi sizlerle beraber yaşadık. Emeği geçenleri canı gönülden kutlar başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Konuşmalardan sonra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Fırat Emiroğlu ile Ankara Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar adına Erol Daldaban’a düzenlenen dans gösterisine katkılarından dolayı Başkan yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş tarafından plaket takdim edildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi