Eskişehir'de "can güvenliğimiz yok" isyanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de "can güvenliğimiz yok" isyanı!
A
a

Bir kuryenin saldırıya uğramasına ilişkin açıklama yapan Eskişehir İnterkom Motosikletli Kuryeler Birliği Temsilcisi Yener Özer, “Kurye camiasının her ferdi şu an canı için endişe etmektedir. Adli mercilerden talebimiz ivedilikle bu şahısları tutuklamasıdır” dedi.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz pazar günü bir kuryenin hırsızlık olayı için polisi araması üzerine, hırsızlığı yapan kişi ve arkadaşları tarafından darp edilmişti. Eskişehir İnterkom Motosikletli Kuryeler Birliği konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Birlik adına açıklama yapan Yener Özer, “İlimizde geçtiğimiz pazar günü akşamüzeri saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Tutan Sokak’ta bir markete yapılan hırsızlık olayını gören bir kurye arkadaşımızın polisi araması üzerine hırsızlığı yapan çete üyeleri tarafından darp edilmeye çalışılmış ve kendini bilmez magandalar olayı daha da büyüterek bunu kurye camiasına yönelik bir şiddet içeren tutum içeresine girmiştir. Olaylarda bir arkadaşımızın kolu kırılmış bir diğer arkadaşımızın başına canına kast edercesine vurulmuştur. Bunlara benzer başka olaylar da yaşanmıştır. Kurye camiasının her ferdi şu an canı için endişe etmektedir. Bu insanların eşleri, çocukları, yakınları da endişe içerindedir. Adli mercilerden talebimiz ivedilikle bu şahısları tutuklamasıdır. Bu şahıslar şiddet eylemlerine devam etmektedirler. Şu an bu il de çalışan herhangi bir kuryenin can güvenliği tehdit altındadır. Eğer talebimiz karşılık bulmaz bu eylemler devam ederler ise, bir sonraki hareketimiz il genelinde topluca iş bırakmak olacaktır’’ ifadelerini kullandı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Eskişehir’de geçtiğimiz akşam motosikletli kuryelere yönelik gerçekleşen saldırının faili olduğu tespit edilen 2 şüpheli, olayda kullandıkları döner bıçağı ile birlikte yakalandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 26 Ocak 2023 02:42

Nerde girilmez yer varsa motorlular giriyor, heryerden atlıyor önümüze çıkıyor trafik kurallarına hiç uymuyor ki bu kuryeler...

0 0 Cevap Yaz
Halis 26 Ocak 2023 02:41

Kuryeleri görüyoruz neladar trafik kuralı varsa hepsini cigniyorlar

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi