Eskişehir CHP'den İYİ Parti'ye ince mesaj!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir CHP'den İYİ Parti'ye ince mesaj!
A
a

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, partisinin haftalık Pazar toplantısında İYİ Parti’nin ‘4 ilçede güç birliğine varıldı. İYİ Parti’nin adayları ile seçime girilecek’ açıklamasına ilişkin “Bu konuda İYİ Parti’deki arkadaşlarımız biraz aceleci davranıyorlar” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
C HP’nin parti binasında gerçekleşen pazar toplantısı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt,eski il başkanlarından Sinan Özkar, Rabia Akman da katıldı. Açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Eskişehir adayları için önümüzdeki hafta Pazar günü tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini açıkladı. Parti Meclisi tarafından açıklanan belediye başkan adaylarının isimlerini sıraladı. İYİ Parti ile süren ittifak görüşmelerini değerlendiren Adar, İYİ Parti’nin ‘4 ilçede güç birliğine varıldı. İYİ Parti’nin adayları ile seçime girilecek’ açıklamasını ilişkin “Bu konuda İYİ Parti’deki arkadaşlarımız biraz aceleci davranıyorlar” diye konuştu.

31 MART BAŞLANGIÇ OLACAK

Jale Nur Süllü, “Bütün AK Partili belediyeler şehirlere ihanet etmeye devam ediyor. Eskişehir’in şu anki durumuna tek bir cümle edemiyorlar. Bu şehrin alt yapısını başlatan rahmetli belediye başkanımız Selami Vardar’ın resmini kullanarak, sudan yüzlerce insan öldü yalanına sarılıyorlar. Çünkü bu denli çaresizler. Ne yapacaklarını şaşırmışlar. Algı operasyonu yürütmeye çalışıyorlar. Yerel seçimle geldiler, yerel seçimlerle göndereceğiz bunları. 31 Mart başlangıç olacak. Bizim olan belediyelere sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı. Yeni yıl itibariyle hayata geçirilen ‘ücretli poşet’ uygulamasına ilişkin konuşan Utku Çakırözer ise “Çevrecilik sadece poşeti 25 kuruş yapmakla olmuyor. Asıl çevrecilik zehir santrallerine dur demektir. Çevreci olduğunuzu göstermek istiyorsanız ve poşet konusunda samimi olduğunuzu göstermek istiyorsanız Eskişehir’e yapılması planlanan kömürlü termik santrali iptal edin. Biz diyoruz ki; ‘ölmek istemiyoruz’, ‘zehirlenmek istemiyoruz.’ Bunu defalarca söylememize rağmen bu rant lobisini aşamıyoruz” dedi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi