Eskişehir Büyükşehir'den 'dolandırıcı' uyarısı: O ismi kullanıyorlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'den 'dolandırıcı' uyarısı: O ismi kullanıyorlar!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'de yaşayan vatandaşları Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan'ın adını kullanarak bağış toplayan dolandırıcılara karşı uyardı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Dolandırıcılar tarafından Genel Sekreter Yardımcımız Deniz Kaplan'ın adı kullanılarak belediyemiz adına bağış toplanıldığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Vatandaşlarımızın bu gibi dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmaları ve durumu derhal 112'ye bildirmeleri önemle rica olunur." ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 12 Nisan 2022 20:11

Şimdi böyle Bi isim veriyorsa dolandırıcılar bu düşündürücü. Devlet her ayrıntıyı araştırmalı.

1 0 Cevap Yaz
Bir uyarıda bendennnnn.... 12 Nisan 2022 15:43

Emniyet uyumasın kardeşim.. Hamamyoluna bazı zaman gelen bir grup sahtekâr, üstü başı az düzgün giyinip, saçları tarayıp kolunun altına sahte dergi ve evraklar ile dolaşarak LÖSEV ve SMA hastası çocuklar adına güya bağış diyerek insanlardan para topluyorlar. Milleti sövüşlüyolar... Bu sahtekârlar bir değil iki değil, bunu meslek haline getirmişler. O kadar polis kamerası ve mobese var, bunları fark etmiyor mu ? Kimse bunlardan şüphe etmiyor mu ? Valilik izinliyiz diye dolaşarak mahallelerden bile para sövüşlüyorlar, valilik izinleri bile sahte bunların.. VATANDAŞLAR BU TÜR KRAVATLI, MAKYAJLI SAHTEKÂRLARA DİKKAT ETSİN.. Kimse bunlara itibar etmesin, direkt polisi arayın.

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi