Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli uyarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden önemli uyarı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,  belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak, maddi yardım talebinde bulunanlara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini duyurdu. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden yapılan son dakika uyarısı şu şekilde;

“Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,  belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak, maddi yardım talebinde bulunan ve çeşitli kampanyalara vatandaşları üye yapacaklarını belirten dolandırıcılar için kıymetli halkımızı bir kez daha uyarmak istiyoruz. Söz konusu kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli olarak tanıtmakta ve çeşitli kampanyalar düzenlediklerini iddia ederek  bunun için para taleplerinde bulunmaktadırlar. 

Telefonla bu tür isteklerde bulunanların Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile kesinlikle hiçbir ilgileri yoktur. Belediyemizdeki hiçbir bürokrat ya da çalışanın telefon ya da başka kanallarla yardım isteğinde bulunmaları mümkün değildir.

Kendilerini telefonla arayarak, Büyükşehir Belediyesi adına sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve isteklerde bulunanlar kesinlikle dikkate alınmamalı, gerekirse Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmalıdır."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi