Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden taksi ücretleriyle ilgili açıklama geldi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili açıklaması da şu şekilde:

"Kıymetli hemşehrilerimizin ve kamuoyunun dikkatine;
Araştırmadan habercilik yapmayı kendine görev edinmiş bazı basın yayın organlarınca 15 Aralık 2018 tarihinde yapılan ‘UKOME Kararıyla Taksi Ücretlerine Şok Zam’ haberi gerçeği yansıtmamaktadır. UKOME tarafından ticari taksiler için alınmış fiyat değişikliği kararı yoktur. Konuyla ilgili olarak ekiplerimiz gerekli denetimleri yaparak, keyfi olarak zam yapan taksiler hakkında gerekli işlemleri uygulayacaktır.  
UKOME’nin almış olduğu ve tüm hemşehrilerimizi ilgilendiren kararlar, Belediyemiz tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır. Kaynağı Belediyemiz olmayan bu tür asılsız haberlere vatandaşlarımızın itibar etmemesi önemle rica olunur."
 

"TAKSİLERE ZAM HABERİ DOĞRU"


Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Taksilere zam haberi doğrudur. Şoförler ve Otomobilciler Odası zam talebinde bulundu. Yönetim Kurulu kararımızla taksilere zam yaptık” dedi.

 

Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Metin 16 Aralık 2018 14:00

Tipik a k a p politikası ...

0 1 Cevap Yaz
Şafak 15 Aralık 2018 14:11

Bizim ülke böyleleri yüzünden kalkınmıyor,daha dün alışveriş yaptım hemen poşet ücreti kestiler.Bu fırsatçılara kim dur diyecek ? Gerçi denetim mekanizmaları pek çalışmıyor ya ! Hak arayana memlekette hangi gözle bakıldığı malum , daha çooooook kazıklanırız😔

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi