Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron başvuru sonuçları açıklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde taşeron başvuru sonuçları açıklandı
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, taşeronda kadroya geçenlerin belirleneceği hak sahibi ilanı listesini açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Taşeron işçilerin kadroya alınması süreci ile ilgili Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan başvuruların sonuçları açıklandı. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden duyuru yapılarak, Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tespit komisyonunun kabul ve red olarak iki listesi olduğu belirtildi.

Taşeron işçilerin kadroya alınmak üzere büyükşehir belediyesine yapılan başvurular sonucu 2563 kişinin kabul edildiği, 117 işçinin ise başvurusunun reddedildiği ifade edildi.

Başvurusu kabul edilen taşeron işçilerin listesi için tıklayınız…

Başvurusu reddedilen taşeron işçilerin listesi için tıklayınız…

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sınava girmeye hak kazanan işçiler için henüz sınav tarihini açıklamadı. Ayrıca, belediyenin resmi sitesinde “Tespit Komisyonu Kararına göre sınava girme hakkı elde edemeyenler, ilan tarihinden itibaren 3 gün (21/02/2018 - 23/02/2018) içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle yazılı olarak Valilik İtiraz Komisyonuna başvurabilirler.” denildi.

İTİRAZLAR BAŞLIYOR

İtirazların incelenmesi ve kesin listenin ilanının 24 Şubat- 2 Mart, sınavın yapılmasının 3-22 Mart, sınav kuruluna itirazın 23-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanının ise 27-31 Mart tarihlerinde yapılması yönündeki tavsiye niteliğindeki takvim işletilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'a kadar topluca işçi kadrolarına geçirilecek. Taşeron işçilerin kurumlarda kadroya geçiş süreçlerini yürütecek tespit komisyonu en az üç kişiden oluşacak, iki yedek üyesi olacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi