Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’den yarın için önemli duyuru!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’den yarın için önemli duyuru!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 4 Nisan 2021 Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) nedeniyle otobüs seferlerinde o güne özel düzenleme yapıldığını duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 4 Nisan 2021 Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) nedeniyle otobüs seferlerinde düzenleme yapıldığını duyurdu. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verdi:
"Adayların ve sınav görevlilerinin ulaşımda sorun yaşamaması amacıyla kent merkezindeki otobüslerimiz 4 Nisan günü hafta içi tarifesinde çalışacak olup sınav çıkışında yoğunluk oluşmaması amacıyla üniversite kampüslerinde ek seferler hazır bulundurulacaktır.
Kent merkezi dışında kalan 12 ilçemizden sınava katılacak adaylar için de otobüslerimiz hafta içi tarifesine göre ilçelerden kalkış yapacak, saat 14.00’de ise Odunpazarı duraklarından hareket ederek tekrar ilçeye dönüş yapacaktır. Merkez kırsal mahalle otobüslerimiz ise 06.00-16-00 arasında hizmet verecek olup, kırsal mahalle otobüslerimiz ve ilçe otobüslerimize yalnızca sınav giriş belgesini gösteren vatandaşlarımız alınacaktır. Sınav yerlerine ulaşım için toplu taşıma kullanacak vatandaşlarımız otobüs saatlerimize http://www.eskisehir.bel.tr/otobus_saatleri_1.php üzerinden ulaşabilirler."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi