Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Önerimde ısrarcıyım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Önerimde ısrarcıyım!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen eski Devlet Hastanesi ve boşaltılmış diğer hastanelerin yeniden hizmete alınması gerektiği konusunda ısrarcı olduğunu ifade ederek yetkililere seslendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberleri...

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen eski Devlet Hastanesi ve boşaltılmış diğer hastanelerin yeniden hizmete alınması konusunda ısrarcı olduğunu resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, Büyükerşen'in bu önerisinin ardından bir açıklama yapmış ve bu binaların depreme dayanıksız olduğunu ifade etmişti. Büyükerşen, "Eski Hava Hastanesi ile eski Devlet Demir Yolları hastaneleri ne güne duruyor?" diye sorarak 'depreme dayanıksız" olduğu için faaliyete alınamayacağı söylenen bu hastanelerin nice depremler atlattığının da altını çizdi.

Yılmaz Büyükerşen açıklamasında, "Kıymetli hemşehrilerim, geçmiş günlerde dile getirdiğim şehrimizde bazı hastanelerin pandemi hastanesi olarak hizmet vermesi konusundaki önerimde ısrar ediyorum! Tüm hastanelerin pandemi amacıyla hizmet vermesi demek, o hastanelere giden ve salgına yakalanmamış yurttaşlarımızın da risk altına alınması demektir. Eski Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesi olarak tekrar hizmete alınması konusundaki önerimi, ‘depreme dayanıksız’ diyerek geri çeviren yetkililere bir kez daha seslenmek istiyorum: Eski Hava Hastanesi ile eski Devlet Demir Yolları hastaneleri ne güne duruyor? Nice depremler atlatan ve bazıları şu an faaliyette olan bu hastanelerimiz acilen pandemi hastanesi olarak belirlenerek Şehir Hastanesi’ne destek olmalıdır. Böylece diğer hastanelerimiz de salgına yakalanmamış hastalarımıza hizmet verebilir ve salgının yayılması önlenebilir." ifadelerine yer verdi.

Büyükerşen'in bu paylaşımı halktan büyük destek gördü. Paylaşım dakikalar içerisinde binin üzerinde beğeni ve yüzün üzerinde paylaşım aldı.

Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hastane 5 Nisan 2020 23:50

Eskişehir de yeterince hastane ve yatak var. Sadece devlet hastanesi yok Eskişehir de . Him bu işin altında özel hastanelerde ki hastaları azaltma çabası varsa o ayrı bir cinlik olur. Belediyelerde yolları pazarları parklari tramvay otobüs denetimlerini artırsa görev ve vazifesini de yerine getirmiş olur.

0 1 Cevap Yaz
Ismail 5 Nisan 2020 19:28

Büyükerşen hiç bende bunu yapmalıyım dediği bir öneri duydunuz mu ? Hep baskalarj yapsın önerileri. Sen önce suya yaptığın zammı geri al

2 8 Cevap Yaz
Mehmet ilhan 5 Nisan 2020 17:58

Evet su su temiz olmak evet içmek için su evet lütfen insanlara kulak verin sayın başkanım sayın eski yönetim kurulu lütfen biraz duyarlı olalım temizliğin başı sudur

2 7 Cevap Yaz
Es es li 5 Nisan 2020 14:39

Sayın başkan bu şehri bu kadar düşünüyorsanız suya yapılan %60, zammı geri çekinde samimiyetinizi görelim.

7 9 Cevap Yaz
VATANDAŞ 5 Nisan 2020 13:56

pazarları tamamen kapatın giriş çıkışı konturol edilebilir spor alanlarında(futbol sahaları) faaliyetlerine müsade edin.

4 2 Cevap Yaz
VATANDAŞ 5 Nisan 2020 13:51

başkan çöp alanlarını ve sivrisinek ilaçlama araçlarınızla ortamı dezenfekte etmeniz gerektigi konusunda bende ısrarcıyım.nigde belediyesi caddeleri ilaçlı su ile yıkıyor.onlarmı yanlış yapıyor sizmi dogru yapıyorsunuz.

3 8 Cevap Yaz
Kızılcıklı 5 Nisan 2020 12:52

Dinleyin artık Efsane başkanı doğrusu bu beylerrr kabul edinn....

7 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi