Eskişehir büyüklüğümüzü anlamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir büyüklüğümüzü anlamadı
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek Yomraspor maçı sonrası ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Şimşek, “Süper Lig’de 500 kişiye maç oynayan takımlar var. Yomra maçında tribünleri gördünüz. Eskişehirspor’un büyüklüğünü bütün Türkiye biliyor ama Eskişehir bir türlü anlayamadı” dedi.

Sütiş Eskişehir

ESTV’ye konuşan Şimşek şunları söyledi; “İki haftadır galibiyet alıyoruz. Psikolojik olarak bazı sıkıntılı durumları da aştık. Takımımız artık oynamaya ve sahada mücadele etmeye başladı. Şehir mutlu oluyor, biz de mutlu oluyoruz. Bu şehir, bu taraftar buralarda olmayı hiçbir zaman hak etmiyor. İnşallah el birliğiyle daha iyi getireceğiz bu kulübü. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan ve müthiş bir destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.”

"FUTBOLCULARA BORCUMUZ YOK"
“Biz primi açıkladık. Geçen hafta kazandılar, primlerini verdik. Bugün kazandılar yine primlerini vereceğiz. Futbolcularımız yeter ki yensinler, biz buluyoruz buluşturuyoruz futbolcularımızın paralarını veriyoruz. Futbolcularımıza borcumuz yok.  Dosyakapat.com’da toplanan parayı herkes görüyor. Her şey şeffaf bir şekilde yayınlanıyor.”

"TÜRKİYE ES ES'İN DEĞERİNİ BİLMİYOR"
“Şehrin dinamikleri artık harekete geçmeli. Biz Eskişehirspor yönetimi olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bütün şehrin birlik içerisinde hareket etmesi lazım. Maçın atmosferini görüyorsunuz. Süper Lig’de 500 kişiye maç oynayan takımlar var. Trabzon Yomra maçında tribünleri gördünüz. Eskişehirspor’un büyüklüğünü bütün Türkiye biliyor ama Eskişehir bir türlü anlayamadı. İnşallah Eskişehir’de yaz uykusundan uyanıp kış aylarında harekete geçer.”

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 3 Kasım 2022 15:04

sayenizde büyüklük mü kaldi lan ? .... Önce Dümen ekibinde sen de vardin ...

0 0 Cevap Yaz
Yunusemre 2 Kasım 2022 12:42

Es-es es ki ki ki eski eski es

0 2 Cevap Yaz
Mustafa 2 Kasım 2022 09:01

Asıl Eskişehir'in büyüklüğünü anlamayan sizlersiniz. geçmişe hesap sormadıkça-soramadıkça destek göremez, sadece barınırsınız. buna izin vermek te Eskişehir'in büyüklüğüdür.

2 4 Cevap Yaz
Çiftelerli 1 Kasım 2022 11:04

Eses imizin büyüklüğünü bilirizde eses in üzerinden nemalanan insanları istemiyoz

0 42 Cevap Yaz
Redkit 1 Kasım 2022 10:23

Güzel günler göreceğiz çocuklar inanın cocuklar...

2 25 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi