Eskişehir bu yıl tatil yapmayacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir bu yıl tatil yapmayacak!
A
a

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını vatandaşların tatil planlarını da etkiledi. Salgın sebebiyle bu yıl tatil planı yapmadığını söyleyen Eskişehirli vatandaşlar, plan yaptıkları taktirde tatil süresini kısa tutacaklarını ifade etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir ve tüm dünyayı vuran Covid-19 salgını turizm sektörünü de etkiledi. Önümüzdeki günlerde sezonun açılmasını bekleyen turizm acentaları, işlerin durgun olmasından şikayetçi. Birçok vatandaş da vakaların tekrar artışa geçmesinden ötürü, tatil planı yapmaya korktuklarını söyledi. Uzun tatil planı yapmadıklarını anlatan vatandaşlar, tatile gitseler bile bunu birkaç günle sınırlı tutmayı düşündüklerini söyledi.

VİRÜSTEN DOLAYI ÇEKİNİYORUM
Cenap Kil: “Bu yıl tatile gitmeyi düşünmüyorum. Virüsten dolayı çekiniyorum. Her yer çok kalabalık. İnsanlar maske de takmıyor doğru düzgün. O yüzden kapansa daha iyidir yani. Geçen sene de gitmedim. Evde ailemle vakit geçireceğim. Otel fiyatlarına baktım çok yüksek. Herkes vurguncu olmuş. Gitmek istesem beni zorlardı. En fazla hafta sonu gideriz ama uzun tatil yapmayız.”

PLAN YAPMIYORUZ
Cihan İşgen: “Tatile gitmeyi düşünmüyoruz. Pandemi devam ediyor. Ortam belli zaten. Geçen sene de tatile gitmedim pandemiden dolayı. Fiyatlara bakmadım. Gidersek Antalya’da yazlığımıza gideriz. Ama çok uzun bir tatil düşünmeyiz. Vakalar bitmedi bu yıl tatil planı yapmıyoruz o yüzden.”

DURUMA GÖRE KARAR VERECEĞİZ
Figen Bektöre: “Tatile gideceğim. Çok sıkıldım çünkü. Geçen sene gitmedim virüsten dolayı. Dinlenmek istiyoruz. Bir haftayı geçmez tatilimiz. Çok uzun tatil yapmayız. Biz çok dikkat ediyoruz. Dikkat etmeyenler düşünsün. Temmuz, ağustos gibi tatil yapacağız ama yine duruma, hastalığa bakacağız. Eğer vakalar çok yüksek olursa yine gitmeyeceğim. Duruma göre karar vereceğiz.”

DOĞADA VAKİT GEÇİRECEĞİM
Fatih Aldemir: “Bu sene tatile gitmeyi düşünmüyorum. Kalabalığın olduğu yerde hastalık daha çok yayılıyor. İnsanlar birbirine daha çok temas ediyor. Kullandığın ortak eşyalar oluyor. O yüzden gitmeyeceğim. İşim olmadıkça çarşıya bile inmek istemiyorum. Geçen sene de gitmedim tatile. Hastalık olduğu için otel fiyatlarına bakmadım. Doğada, açık alanda, kırda vakit geçireceğiz.” 
 
 
Kaynak : Meltem Karakaş Kaya
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatandaş 30 Mart 2021 16:04

GECEN YAZ TATİLCİLER YÜZÜNDEN ORTAYA ÇIKAN TABLO ORTADA. BU YIL DA GİTSİNLER...

2 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi