Eskişehir bu sorunla boğuşuyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir bu sorunla boğuşuyor...
A
a

Eskişehir genelinde bulunan birçok sokağı araçlar adeta işgal etmiş durumda. Çevredeki vatandaşları ve diğer şoförleri çileden çıkaran işgal sorunu gün geçtikçe farklı boyut kazanıyor. Artık neredeyse ara sokaklarda yürünemez hale geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de sokakları adeta işgal eden araçların yarattığı sıkıntı her geçen gün daha da büyüyor. Kuralları hiçe sayan bazı sürücüler, yaya yollarını ve diğer araçların geçiş noktalarına gelişigüzel park yapıyorlar. Yaşanan bu işgale ise kimse 'Dur' demiyor. Sokak başlarına bırakılan araçlar, acil durumlarda ambulans, itfaiye gibi acil araçların geçişine de engel oluyor.

Yaptırım uygulanmalı

Sakarya gazetesinin haberi göre park işgallerinden kaldırımlar da nasibini alıyor. Yayaların kullanması gereken kaldırımlarda araçlar yer alıyor. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, caydırıcı cezaların uygulanmasını ve yetkililerin bu konudaki denetimleri arttırmasını istiyor. Akarbaşı Mahallesi Göknar Sokak'ta garaj önlerinin ve kaldırımın işgal edilmesi sokağa nefes aldırmıyor. Karagül Sokak'ta kaldırımların engelli geçiş noktalarına araçlar gelişi güzel park edilmiş.

İstiklal Mahallesi Esen Sokak'ta en çok işgallerin yaşandığı yerlerden birisi. Araçlar kaldırım üzerine park edilip dar olan sokakta diğer araçların geçişlerini zorlaştıracak şekilde bırakılmış.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi