Eskişehir bu olayı konuşuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir bu olayı konuşuyor!
A
a

Eskişehir'de, "imam hatipler kapatılsın" yazılı menü hazırladığı iddia edilen ve "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak" suçlamasıyla gözaltına alınan iş yeri sahibi adli kontrolle salıverildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Hoşnudiye Mahallesi'ndeki bir barda bulunan, "imam hatipler kapatılsın" yazan ve başörtülü bir kadının kırmızı boynuzlu resmedildiği menünün fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, iş yeri sahibi E.Ç'yi "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak" suçundan gözaltına aldı. 

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen E.Ç, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
tamer 28 Eylül 2018 15:44

Yerel gazetecilik bumu şimdi. Sehrimizde olan bir olayi ajanstan haber veriyor. Gazeteci haber pesinde koşar ve arastirmaci olur. Lutfen sokaga çıkın ve araştiriniz. Belediye bulteni gibi gazete görmek istemiyoruz.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi