Eskişehir Basket'ten gururlandıran haber!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket'ten gururlandıran haber!
A
a

Takipçi sayısı en yüksek sitelerden birisi olan Basketfaul.com’un haftalık olarak seçtiği ‘Haftanın Yabancı Altın Karması’na’ Eskişehir Basket forması giyen Jeff Ayres seçildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında deplasmanda Pınar Karşıyaka ile mücadele etti. Dev Adamlar ortaya koyduğu müthiş oyunla rakibini 70-74’lük skorla yenerek ligdeki 5’inci galibiyetini aldı. Türkiye’nin önde gelen basketbol sitelerinden Basketfaul.com’un haftalık olarak seçtiği yabancı altın karmaya ise Karşıyaka galibiyetinde büyük rol oynayan Jeff Ayres seçildi.

Karşıyaka maçında 33 dakika süre alan Jeff Ayres, rakip potaya 13 sayı bıraktı. Öte yandan Ayres aldığı 14 ribaunt ve yaptığı 1 asistle takımını sırtlamayı başardı. Bu istatistiklerle haftanın yabancı altın karmasına giren Ayres, Eskişehirlileri gururlandırdı. Altın karmada Ayres’in yanı sıra Darüşşafaka’dan Scot Wilbekin, Beşiktaş’tan Diebler, Trabzon’dan Caleb Green ve Tofaş’tan ise Raymar Morgan bulunuyor.

Haftanın Yabancı Altın Karması:

Jeffrey Ayres (Eskişehir Basket)
Scott Wilbekin (Darüşşafaka)
Jon Diebler (Beşiktaş Sompo Japan)
Caleb Green (Trabzonspor)
Raymar Morgan (TOFAŞ)

En çok ribaundu Eskişehir Basket aldı

Geçtiğimiz Pazar günü temsilcimiz Eskişehir Basket, mücadele ettiği ve 70-74’lük skorla kazandığı Pınar Karşıyaka maçında haftanın en çok ribaunt alan takımı oldu. Eskişehir Basket zorlu maçta 19 hücum ve 31 savunma olmak üzere toplam 50 ribaunt aldı. Siyah Kırmızılı takımın ribaunt kralı ise 14 ribauntla JeffAyres oldu. Ribaunt sıralamasında Dev Adamlar’ı 42’şer ribaunt ile Sakarya BŞB ve İstanbul BBSK izledi.

Tribünler dolacak!

Süper Lig’in 7. haftasında temsilcimiz Eskişehir Basket, 19 Kasım Pazar günü saat 15.15’de Fenerbahçe Doğuş’u ağırlayacak. Pazartesi günü satışa çıkan maçın biletleri ise tükenmek üzere. Kulüpten yapılan açıklamada sadece 750 biletin kaldığı belirtildi. Siyah Kırmızılı yönetim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Büyük heyecanı tribünden yaşamak ve takımımıza destek olmak isteyen taraftarın maç günü gişelerde bilet kalmama ihtimalini göze alarak, az sayıda kalan biletleri erkenden almaları tavsiye edilir” ifadelerini kullandı. Deplasman tribünü biletleri (500 adet) ise satışa çıktıktan yarım saat sonra bitti. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi