Eskişehir Basket tarih yazmak istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket tarih yazmak istiyor!
A
a

Eskişehir Basket, Tahincioğlu BSL 29. Hafta karşılaşmasında bugün saat 18. 30’da Beşiktaş  Sompo Japan’a konuk oluyor. Dev Adamlar ligin ilk yarısında yenildiği rakibinden rövanşı almak istiyor.

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz hafta Muratbey Uşakspor’u zorda olsa 85-84’lük skorla deviren Potanın Şimşekleri, bütün hesaplarını Play-Off’a 7’nci sıradan katılabilmek için yapıyor. Play-Off’ta Ülker Fenerbahçe ile eşleşmek istemeyen Siyah Kırmızılılar, aynı hedefi kovalayan Sakarya BŞB’ye göre daha avantajlı durumda bulunuyor. Halen ligde 7’nci sırada bulunan Dev Adamlar ilk yarıda 78-87 yenildiği Beşiktaş Sompo japan’ı İstanbul’da yenerek hem rövanjı almak hem de Play-Off’ta 7’nci sıra hedefini güçlendirmek istiyor.

Ligin 29. Hafta karşılaşmasında Eskişehir Basket’i ağırlayacak olan Beşiktaş Sompo Japan evinde oldukça etkili olan bir takım. Maçlarını BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde oynayan Siyah Beyazlı ekibin en önemli kozlarından Diebler, sakatlığı nedeniyle hafta içinde antrenmanlara katılmadı. Tedavisi devam eden Amerikalı yıldızın Eskişehir Basket karşısında forma giymesinin oldukça zor olduğu açıklandı.

Biletler 25 TL 

Beşiktaş Sompo Japan ile Eskişehir Basket arasında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 29’uncu haftasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. 25 TL olan biletler www.biletix.com sitesinden satışa sunuldu. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı 87-78’lik skorla Siyah beyazlı ekip kazanmıştı. 

MAÇ NTV EKRANLARINDA

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi, Beşiktaş Sompo Japan- Eskişehir Basket arasında BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde bugün oynanacak 29. hafta karşılaşması saat 18.30’dan itibaren NTV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi