Eskişehir Basket Play-Off’larda savaşacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket Play-Off’larda savaşacak
A
a

Eskişehir Basket’in başarılı oyun kurucusu Yunus Emre Sonsırma, kazanılan Yeşilgiresun maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Sonsırma, “Takım olarak tekrar form tuttuk” dedi.

Sütiş Eskişehir
Çok mutluyuz
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 26’ncı haftasında Yeşilgiresun Belediyespor’u 86-75 mağlup eden Eskişehir Basket, üst üste 4’ünü galibiyetini elde etti. Siyah-Kırmızılı ekibin başarılı oyun kurucusu Yunus Emre Sonsırma, maç sonu ES TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunarak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
 
Form tutuyoruz
Yunus, “Yeşilgiresun Belediyespor’u mağlup ederek üst üste 4’üncü galibiyetimizi aldık.
Play-Off’lara yakın form tutmamız sevindirici. Play-Off’lara güzel bir sıradan girmek istiyoruz. Orada da elimizden geldiğince savaşarak gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
 
İyiye gidiyorum
Ligin ikinci yarısında yaşadığı sportif sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan uzak kalan Yunusemre formu hakkında da konuştu. Günden güne iyiye gittiğini ve maç eksiğini kısa sürede bitirdiğini söyleyen Deneyimli oyuncu şu ifadelere yer verdi; “Antrenmanlarda çok çalışıyorum. Play-Off’lara kadar da tam formumda olacağım.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi