Eskişehir Basket kötü gidişi bitiremedi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Basket kötü gidişi bitiremedi...
A
a

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Anadolu Efes, sahasında Eskişehir Basket'i 89-77 mağlup etti. Bu sonuçla Anadolu Efes 12. galibiyetini alırken, Eskişehir Basket ise 5'i üst üste olmak üzere 8. mağlubiyetini yaşadı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, Dunston, Dragic ve Motum ile sayılar bulurken, Eskişehir Basket ise pota altından Kravtsov ile skor üretti. Lacivert-beyazlılar, Dragic'in boyalı alandan kaydettiği basketle ilk 5 dakikayı 14-12 önde geçti. Rowland ve Baron ile etkili olan konuk ekip karşısında özellikle Simon ile dış atışlardan sayılar bulan Anadolu Efes, ilk periyodu 26-22 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Kravtsov, Rowland, Baron ve Caner Erdeniz ile basketler bulan Eskişehir Basket karşısında Anadolu Efes, McCollum, Dragic ve Motum'un kaydettiği sayılarla farkın kapanmasına izin vermedi. Periyodun son 2 dakika 22 saniyelik bölümünde 9-0'lık seri yakalayarak farkı çift hanelere taşıyan lacivert-beyazlılar, soyunma odasına 48-37 önde gitti.

Üçüncü çeyreğin başında Motum ve McCollum ile 3 sayı çizgisinin gerisinden üst üste basketler bulan Anadolu Efes, 23. dakikada farkı 19 sayıya çıkardı: 57-38. Yunus Emre Sonsırma, Baron ve Buğrahan Tuncer ile dış atışlardan arka arkaya 4 basket bulan Eskişehir Basket, 26. dakikada farkı tek hanelere indirdi: 61-52. Buğrahan Tuncer ve Kravtsov'un sayılarıyla 6-0'lık seri yakalayan konuk takım, çeyreğin bitimine 47 saniye kala skoru 70-65'e getirdi. Kalan bölümde Dragic ile pota altından basket bulan Anadolu Efes, final periyoduna 72-65 üstün girdi.

Son periyotta Anadolu Efes'in Dragic ve Dunston ile bulduğu basketlere Kravtsov, Yunus Emre Sonsırma, Duncan ve Baron ile karşılık veren Eskişehir Basket, 36. dakikada farkı 3 sayıya indirdi: 76-73. Ardından Dunston, McCollum ve Motum'un kazandırdığı sayılarla 8-0'lık seri yakalayan ev sahibi takım, 39. dakikada farkı 12 sayıya çıkardı: 89-77. Kalan bölümde 2 ekip de basket bulamadı ve Anadolu Efes karşılaşmadan 89-77 galip ayrıldı.

Karşılaşmadan önce Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler ve hayatını kaybeden basketbol hakemi Nezihi Soydan için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi