Eskişehir altın fiyatları son dakika! 25 Ocak 2021 gram altın ne kadar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir altın fiyatları son dakika! 25 Ocak 2021 gram altın ne kadar?
A
a

Eskişehir altın fiyatları güne nasıl başladı? Kapalıçarşı ve Eskişehir serbest piyasada gram altın kaç lira? Çeyrek altın ne kadar oldu? Dolar ve Euro düşecek mi? Eskişehir altın fiyatları yorumları ve ekonomiyle ilgili bugünün verileri haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir altın fiyatları bugünün verilerine göre, dalgalanmayı sürdürüyor. Yatırımcıların güvenli limanı olan altında düşüş yaşanacak mı merak ediliyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL?
Türkiye’de dolar/TL yeni haftaya 7,40'ın hemen üzerinde başlarken euro/TL ise 9,03-9,04 düzeyinde değerleniyor.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu teyit etti. S&P, Türkiye'nin döviz cinsinden uzun dönem notunun 'Durağan' görünüm ile 'B+' olarak devam etmesine karar verdi. Goldman Sachs Türk Lirası için önümüzdeki üç aylık tahminin 7,00-7,50 arasında olduğunu açıkladı. Bu sabah Dolar Endeksi yüzde 0,1 kayıpla 90,15 seviyesinden işlem görüyor. Spot altın fiyatı 1860,07 dolar seviyesine kadar yükselişin ardından Cuma gününe göre yatay bir seyir ile 1854,01 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yurt içi piyasada altının ons fiyatındaki gerileme ile dolar kuruna bağlı olarak düşüşünü sürdürüyor. Kuyumcular altın fiyatlarının Mart ayında tekrar yükselişe geçeceğini öngörüyor. 
Eskişehir altın fiyatları son dakika haberine göre, 25 Ocak 2021 Pazartesi (bugün) saat 10:25 itibarı ile Eskişehir'de gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç lira? Altın fiyatları ne kadar? Eskişehir'de döviz hangi seviyede?

Eskişehir altın fiyatları bugün 25 Ocak 2021 Pazartesi

Eskişehir altın fiyatları

  • Çeyrek altın: 732 Lira
  • Yarım altın: bin 462 Lira
  • Gram altın: 441 Lira
  • Cumhuriyet altını: 2 bin 913 Lira

Eskişehir döviz fiyatları

                          ALIŞ      SATIŞ
  • Dolar   : 7,3686  TL  7,3738  TL
  • Euro    : 8,9734  TL  8,9850  TL
  • Sterlin : 10,1101 TL  10,1222 TL

Son dakika ekonomi haberleri

Borsa haftaya yükselişle başladı
Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 14,12 puan ve yüzde 0,92 artarak 1.556,57 puana çıktı. 

Bankacılık endeksi yüzde 0,66 ve holding endeksi yüzde 0,92 yükseliş kaydetti. Tüm sektör endeksleri açılışta artarken, en çok kazandıran yüzde 3,06 ile turizm oldu.

Cuma günü satıcılı bir seyir izleyen BIST 100 endeksi, bir önceki kapanışa göre yüzde 0,59 değer kaybederek 1.542,45 puana geriledi.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vaka sayıları ve sıkılaştırılan kısıtlamalarla birlikte küresel bazda daha güçlü teşvik paketlerine ilişkin beklentilerin, pay piyasalarını desteklediğini söyledi.

Bugün yurt içinde reel kesim güven endeksi ve kapasite kullanım oranı, yurt dışında ise Almanya'da Ifo endekslerinin yanı sıra Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.525 seviyesinin destek, 1.570 puanın direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Salgında faaliyeti durdurulan işletmeler için mücbir sebep kararı
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, resmi Twitter hesabından yazılı açıklama yaptı. Bakan Elvan, "Mücbir sebep döneminde verilmesi gereken katma değer vergisi ve muhtasar beyannamelerin beyan ve bunlara ilişkin ödeme süreleri mücbir sebep halinin sona ereceği tarihi izleyen ayın 26’ncı günü sonuna kadar uzatıldı" dedi.

Bakan Elvan Twitter hesabından yaptığı bir dizi paylaşımda şunları kaydetti:
“Korona virüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığının aldığı tedbirler kapsamında geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilen mükelleflerimizin vergilerini bugün yayınladığımız tebliğ ile erteledik. Sinema salonu, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe, elektronik oyun salonu, bilardo salonu, lokal, çay bahçesi, halı saha, yüzme havuzu, hamam, sauna, lunapark faaliyetinde bulunan mükelleflerimizi 1 Aralık 2020 itibariyle mücbir sebep kapsamına aldık.”
Bakan Elvan, sinema salonu, kahvehane gibi söz konusu mükellefler tarafından mücbir sebep döneminde verilmesi gereken katma değer vergisi ve muhtasar beyannamelerin beyan ve bunlara ilişkin ödeme süreleri mücbir sebep halinin sona ereceği tarihi izleyen ayın 26’ncı günü sonuna kadar uzatıldığını belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi