Eskişehir altın fiyatları son dakika! 02.11.2020 - Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir altın fiyatları son dakika!  02.11.2020 - Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu?
A
a

Eskişehir altın fiyatları bugün nasıl bir seyir izliyor? Kapalıçarşı ve Eskişehir serbest piyasada gram altın kaç lira? Çeyrek altın ne kadar? Dolar ve Euro kaç lira? Eskişehir altın fiyatları yorumları ve ekonomiyle ilgili bugünün bütün verileri haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir altın fiyatları yorumları bugün verilerine göre, altın dalgalanmayı sürdürüyor. Yatırımcıların güvenli limanı olan altında, sular durulmuyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL?
Yurt içi piyasalarda haftanın ve ayın ilk iş gününde, döviz kurları yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı 8,3450'lerden kapatan dolar/TL 8,387 seviyelerinden haftaya başladı. Piyasaların açılmasıyla birlikte kademe kademe yükselişini sürdüren kur, 8,40'ı aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.  Euro/TL ise cuma günkü 9,67 düzeyindeki kapanışın ardından bugün yüzde 1'i geçen artışlar 9,77'yi aştı.
Altının ons fiyatı 1.882 dolar düzeyinden işlem görüyor. Petrol fiyatları ise artan vaka sayıları ve yeniden gündeme gelen sıkı tedbirlerin de etkisiyle yüzde 3'ün üzerinden değer kaybediyor. Bu sabah saatlerinde 37 doların altına gerileyen brent petrolün varili 5 ayın en düşük seviyesini gördü.
 
Eskişehir altın fiyatları son dakika haberine göre, 2 Kasım 2020 (bugün) saat 11:05 itibarı ile Eskişehir'de gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç lira? Altın fiyatları ne kadar? Eskişehir'de döviz hangi seviyede?

Eskişehir ve Kapalıçarşı altın fiyatları ve Dolar ile Euro kaç lira? Hepsini sizin için derledik...

Eskişehir altın fiyatları

  • Gram altın: 506 lira
  • Çeyrek altın: 831 lira
  • Yarım altın: 1.663 lira
  • Cumhuriyet altını: 3.313 lira

Eskişehir döviz fiyatları

                          ALIŞ      SATIŞ
  • Dolar   : 8,3916  TL  8,3948  TL
  • Euro    : 9,7647  TL  9,7704  TL
  • Sterlin : 10,8302 TL  10,8365 TL

Son dakika ekonomi haberleri

Borsa haftaya yükselişle başladı
Açılışta BIST 100 endeksi, 7,35 puan ve yüzde 0,66 değer kazanarak 1.119,72 puana yükseldi. 

Bankacılık endeksi yüzde 0,80 ve holding endeksi yüzde 0,03 yükseliş kaydetti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 3,98 ile orman, kağıt, basım olurken, tek gerileyen yüzde 0,10 ile spor oldu.

Geçen hafta yükseliş eğilimindeki döviz kurları ve azalan küresel risk iştahı ile negatif bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da, BIST 100 endeksi, haftalık bazda yüzde 6,57 değer kaybetti. Cuma günü 1,30 düşüşle günü 1.112,37 puandan tamamlayan BIST 100 endeksi, böylece ekimi de bir önceki ay kapanışına göre yüzde 2,87 azalışla tamamladı.

Analistler, ABD'de yarın gerçekleştirilecek başkanlık seçiminin piyasaların odağında yer aldığını belirterek, hafta sonu yayımlanan anketlere göre Demokrat Joe Biden'ın, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın 7,2 puan önünde bulunduğunu kaydetti.

Yeni haftada haber ve veri gündeminin yoğun olduğunu anımsatan analistler, bugün dünya genelinde açıklanacak imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI), yarın yurt içinde enflasyon, perşembe günü ABD Merkez Bankası (Fed) ve İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) faiz kararları ile cuma günü yayımlanacak ABD'nin ekim ayı istihdam raporunun takip edileceğini bildirdi.

Analistler, yeni tip koronavirüs salgını ve jeopolitik gelişmelere ilişkin haber akışının da risk algısı üzerinde etkili olmaya devam edeceğini aktararak, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.110 seviyesinin orta vadeli görünüm açısından kritik konumda olduğunu, yükselişlerde ise 1.140 seviyesinin aşılıp aşılamayacağının izlenmesi gerektiğini söyledi.

eskisehir-altin-fiyatlari-02-11-2020.jpg
Merkez Bankası Bankalararası Para Piyasası'nda bankaların borç alabilme limitlerini sıfırladı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), Türk lirası likidite yönetimine ilişkin duyurusu, bankanın resmi internet sitesinde yayımlandı.

Duyuruda, "Likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde, 3 Kasım 2020'den geçerli olmak üzere TCMB bünyesinde faaliyette bulunan Bankalararası Para Piyasası'nda bankaların borç alabilme limitleri (BAL) sıfırlanmış, Açık Piyasa İşlemleri kapsamında Türk lirası cinsi kira sertifikaları karşılığında kotasyon yöntemiyle gerçekleştirilen gecelik vadeli repo işlemleri durdurulmuştur." ifadelerine yer verildi.

Duyuruda ayrıca, fiyat istikrarı ve finansal istikrar hedefleri doğrultusunda para politikası ve likidite yönetimi çerçevesinde gerekli tüm araçların kararlı bir şekilde kullanılmaya devam edileceği vurgulandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi