Eskişehir altın fiyatları 28.01.2021 son dakika! - Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir altın fiyatları 28.01.2021 son dakika! - Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?
A
a

Eskişehir altın fiyatları bugün nasıl bir seyir izliyor? Kapalıçarşı ve Eskişehir serbest piyasada gram altın kaç lira? Çeyrek altın ne kadar? Dolar ve Euro kuru kaç lira? Eskişehir altın fiyatları yorumları ve ekonomiyle ilgili bugünün bütün verileri www.anadolugazetesi.com adresimizde sizlerle.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir altın fiyatları yorumları bugün verilerine göre, altın düşüşünü sürdürüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç TL?
Türkiye’de bugün dolar/TL ve euro/TL kurlarında hafif yukarı bir yön söz konusu. Dolar/TL 7,42'de euro/TL ise 9 liranın hemen altında seyrediyor.
28 Ocak 2021 Perşembe (bugün) saat 11:15 itibarı ile Eskişehir'de gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç lira? Altın fiyatları ne kadar? Eskişehir'de döviz hangi seviyede?

Eskişehir ve Kapalıçarşı altın fiyatları ve Dolar ile Euro kaç lira? Hepsini sizin için derledik...

Eskişehir altın fiyatları bugün 28 Ocak 2021 Perşembe

Eskişehir altın fiyatları

  • Gram altın ne kadar?
Alış: 436,69 TL
Satış: 436,78 TL
  • Çeyrek altın ne kadar?
Alış: 711,00 TL
Satış: 723,00 TL
 
  • Yarım altın ne kadar?
Alış: 1.423,00 TL
Satış: 1.443,00 TL
  • Cumhuriyet altını ne kadar?
Alış: 2.837,00 TL
Satış: 2.876,00 TL

Günün önemli ekonomik gelişmeleri

Borsa güne düşüşle başladı

Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 16,46 puan ve yüzde 1,12 değer kaybederek 1.450,54 puana geriledi.

Bankacılık endeksi yüzde 1,03 ve holding endeksi yüzde 1,36 düşüş kaydetti. Açılışta tüm sektör endeksleri değer kaybederken, en fazla gerileyen yüzde 2,77 ile turizm oldu.

Dün küresel risk iştahındaki azalma ve tetiklenen stop-loss (zarar kes) satışlarıyla yüzde 4,5 değer kaybeden BIST 100 endeksi, böylece 6 Ağustos 2020'den bu yana en sert günlük düşüşünü kaydetti.

Analistler, dün akşam ABD Merkez Bankası'nın beklentiler dahilinde faizler ve para politikasında değişikliğe gitmemesine karşın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vaka sayıları, aşı tedarikinde yaşanan sorunlar, salgının ekonomiye etkileri konusunda devam eden endişeler ve açıklanan bazı şirket karlılıklarının beklentilerin altında kalmasının, pay piyasalarında satıcılı seyrin güçlenmesine neden olduğunu ifade etti.

Bugün yurt içinde TCMB'nin açıklayacağı yılın ilk Enflasyon Raporu, yurt dışında ise ABD'de büyüme, Almanya'da enflasyon ve Avro Bölgesi'nde tüketici güven endeksi başta olmak üzere veri gündeminin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.430 seviyesinin önemli destek konumunda olduğunu kaydetti.

Ekonomik Güven Endeksi Ocak’ta 96,2 oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılı Ocak ayı Ekonomik Güven Endeksi verisini paylaştı. Buna göre, ekonomik güven endeksi 2020 Aralık ayında 94,7 iken, 2021 Ocak ayında yüzde 1,6 oranında artarak 96,2 değerine yükseldi. Ekonomik güven endeksindeki artış, tüketici ve hizmet sektörü güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı.

Tüketici güven endeksi bir önceki aya göre 2021 Ocak ayında yüzde 4,0 oranında artarak 83,3 değerini, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 2,9 oranında artarak 101,9 değerini aldı. Reel kesim (imalat sanayi) güven endeksi yüzde 1,3 oranında azalarak 109,0 değerini, perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 0,1 oranında azalarak 108,5 değerini, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 5,2 oranında azalarak 84,2 değerini aldı.

Konut satışlarında yüzde 30’luk zam bekleniyor
 Emlak sektöründe yeni yılla birlikte fiyatların artacağını söyleyen Gomeed.com’un Genel Direktörü Orkun Efe Kurtuluş, "2021’in ikinci çeyreğinden itibaren konut satışlarında yüzde 30’luk bir zam oranı beklemekteyiz. Bu zamlardan sonra sektörün nasıl ilerleyeceğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Gayrimenkul sektöründe maliyetlerin artmasıyla birlikte konut fiyatlarının yükselişe geçmesi bekleniyor. Özellikle biten projelerdeki stok dairelerin azalmasıyla birlikte yeni başlayacak projelerdeki konut fiyatlarının artışa geçeceği hissediliyor. Yeni yılın ilk çeyreğinde konut satışlarında zamlanma beklediklerini söyleyen Gomeed.com Genel Direktörü Orkun Efe Kurtuluş, "Konut yapımlarında maliyetlerin yükselişe geçmesiyle birlikte 2021’in ikinci çeyreğinden itibaren konut satışlarında yüzde 30’luk bir zam oranı beklemekteyiz. Bu zamlardan sonra sektörün nasıl ilerleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Ancak gomeed.com olarak zamlardan etkilenecek olan gayrimenkul sektörünün her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Tüm emlak ilanlarının ücretsiz ve sınırsız verildiği gomeed.com ilan platformumuzdan tüm gayrimenkul firmalarının yararlanması temennimdir" dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi