Mehmet Şimşek isyan etti: Yardım edin bu takıma!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Mehmet Şimşek isyan etti: Yardım edin bu takıma!
A
a

Göreve geldiklerinden bu yana kulübü düzlüğe çıkarmak için varını yoğunu ortaya koyan Eskişehirspor yönetimi tüm şehirden destek bekliyor. Başkan Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada, “Yardım edin bu takıma sahip çıkın. Eskişehirspor Eskişehir halkınındır” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor Kulüp Başkanı 5 ay içinde yaptıkları başarılı icraatları sosyal medya hesabından açıkladı ve destek istedi. Göreve geldikten bu yana birçok başarılı işlere imza atan ve kulübü borç batağından çıkarmak için olağanüstü mücadele sergileyen Şimşek yönetimi şehirden istedikleri desteği göremedi.
 
Kadro kurmayı başardılar
Mehmet Şimşek twitter hesabından yaptığı açıklamada yaptıkları çalışmaları sıraladı. Göreve geldikleri 27 Temmuz tarihinde mevcut transfer yasağı ve takımdan ayrılan oyuncular nedeniyle ortada bir takım olmadığını belirten Şimşek altyapıdan çıkartılan genç oyuncularla birlikte 40 kişilik yeni bir kadro kurarak, sezona başladıklarını camiaya hatırlattı.
 
Altyapının transferi açıldı
Başkan Şimşek ikinci maddede sezon öncesi kampa giderek iki sezondur top oynamayan altyapı oyuncuları ile elde kalan kadronun uyum sürecini yakalamak için çalışma fırsatı sunduklarını aktardı. Üçüncü başlığında ise altyapının transfer yasağının kaldırmasına değinen Şimşek, Cristian Tanase dosyası yüzünden altyapıda bulunan transfer yasağı nedeniyle son yıllarda alt yapıya yeni transfer yapılmadığını, ancak dosyaların çözülmesiyle bu engeli de aştıklarını ifade etti.
 
FIFA dosyaları kapatıldı
Kapatılan yerli ve yabancı dosyaları gündeme getiren Başkan Şimşek, görev süreleri içinde buldukları her kuruş parayla birçok önemli dosyayı kapattı. Eskişehirspor yönetiminin bugüne kadar kapattığı dosyalar ise şöyle; Rogelio Funes Mori, Henri Bienvenu, İbrahim Sissoko, Nzuzi Toko, Ruud Boffin, Murat İsmet Erdeğer, Mirkan Aydın, Özgür Çek ve Batuhan Karadeniz. Cristian Tanase dosyası ise taksitlendirildi.
 
Personel ve futbolcu maaşları
Kulübün geçmiş yıllarda ödenmeyen maaş ve primler ise bu sezonun ilk devresinde aksatılmadan ödendi. Eskişehirspor yönetimi, galibiyetler için önce 100 bin, daha sonra 150 bin TL’ye çıkardığı primleri alınan her galibiyet sonrası futbolcular ve teknik kadroya dağıttı.
Şimşek, görev süreleri içinde primlerin yanı sıra futbolcu, teknik adam ve personel maaşlarının da aksatılmadan zamanında ödendiğini belirtti.
 
Tesis müjdesi
Başkan Şimşek, buldukları her kuruşla borç kapattıklarını, şu anda ellerinde para olmamasına rağmen takımı, 10 günlüğüne devre arası kampa göndererek, ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmalarını sağladıklarını ifade etti. Başkan Şimşek, paylaşımının son bölümünde ise, bir önceki yönetim tarafından yıkılan altyapı tesislerinin yerine yeni bir tesis yapılması için çalışmalara başladıklarını, yakında altyapı binasıyla ilgili yapılacak çalışmaların kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ercan 30 Aralık 2021 21:31

takımı bu hale getiren eski yöneticilere gidin

1 1 Cevap Yaz
Sıddık 30 Aralık 2021 19:59

Pacarcı, Tırcı, Berber den iste, bu durum onların eseri.

1 16 Cevap Yaz
Mehmet 30 Aralık 2021 17:14

Başkan TFF yi mahkemeye verdinizmi kulu.bun bu duruma düşmesinde onlarında payı var ama en büyük pay halille mesutun

0 17 Cevap Yaz
Dahasıda Var

Halil ne olacak, onun yaptıkları nedir?

0 7
HESAP SORUN HESAP 30 Aralık 2021 14:09

Bu halk 55 yıldır bu takıma ve şehrine sahip çıktı. Son gelen başkan ve yöneticiler halkın ve kulübün paralarını yedilerde yediler bunlara hesap soran oldumu. Bu yönetimlerde sende bulundun hesap sordun mu. Başkan olmadan seçim döneminde Halil'le birlikte siyasi parti yöneticilerinle beraber Eskişehirspor için vaadlerde bulunmadınız mı. Hatta dirilere Paris geceleri yaşatacağız diye sözler vermediniz mi. Şimdi kalkmış isyan ediyorsun neymiş Halk, iş adamları, firmalar, esnaf yardım etsinmiş. Yok öğle yağma eskilerden hesap sorun. Haliller, Mesutlar, yönetimler, diriler hesap versin hesap. Nerede bu yoğurdun bolluğu böyle halk yardım yapacak birileri yapılan yardımları ve kulübün gelirlerini buharlaştıracak öyle mi. Yok kardeşim yok bu halk siz ve sizin gibilere yardım yapmaz ve yapmayacakta. Bu neye benziyor biliyormusunuz ben ve çocuklarım yiyemedi alın siz yiyin demek olur.

5 25 Cevap Yaz
berberiniz

kimse benden hesap soramaz. ben ESESten daha önemliyim. kırmızı çizgiyim ben..

3 8
altyapı 30 Aralık 2021 10:46

tesis yapın.10 tane saha yapın.

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi