Eskişehir altın fiyatları 1 Mart 2021 – Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir altın fiyatları 1 Mart 2021 – Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu?
A
a

Eskişehir altın fiyatları 1 Mart 2021 Pazartesi (bugün) yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Kapalıçarşı ve Eskişehir serbest piyasada gram altının ne kadar olduğu merak ediliyor. Eskişehir altın fiyatları yorumları ve ekonomiyle ilgili bugünün bütün verileri haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatlarındaki inişli çıkışlı grafik sürmeye devam ediyor. Peki bugün gram altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç TL?
Türkiye ekonomisinin 2020 yılının son çeyreğinde 5,9 büyüme kaydederken 2020 yılı tamamındaki büyüme yüzde 1,8 olarak gerçekleştiği açıklandı. Büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından haftaya düşüşle başlayan döviz kurlarındaki aşağı yönlü hareket devam etti. Geçen hafta 7,48'e kadar yükselen dolar/TL, yeni haftanın ilk saatlerinde 7,40'ın altına çekildi. Büyüme verisi öncesinde 7,37-7,38 seviyelerindeki kur, piyasaların da açılmasıyla birlikte 7,30'un altına kadar indi. Geçen haftanın son 2 gününde 9,10 seviyesine kadar tırmanan euro/TL de 8,82'e geriledi.  
Dünya’dan Evrim Küçük’ün haberine göre, Credit Suisse, ons altının 2021’de rekor yüksek seviyeleri görmesini bekliyor. Kuruluşun değerli metaller analisti Fahad Tariq, ons altının 2021 yılında yukarı yönlü trendini sürdürerek 2.200 dolar seviyelerine çıkmasının mümkün olduğunu düşünüyor. Altın fiyatının Fed Başkanı Jerome Powell’ın ABD tahvil faizlerinde yükselişi kontrol etmek için getiri eğrisi kontrolünden bahsetmesi halinde destek bulabileceğini ifade eden analist, “Genel olarak reel faiz ortamı ve Fed’in teşvik edici duruşu altın için destekleyici olacaktır” yorumunda bulunuyor. Commerzbank da kısa vadede altının baskı altında kalmaya devam etmekle birlikte uzun vadede fiyatlarda önemli bir artış görüleceğini düşünüyor. Alman bankanın değerli metal analisti Daniel Briesemann, hazırladığı bir raporda, altın piyasasındaki mevcut fiyat hareketini yaklaşmakta olan bir tsunaminin başlangıcı olarak nitelendiriyor ve “Sular, büyük dalga çarpmadan önce çekiliyor” diyor. Briesemann, dünya rekor miktarda borçla uğraşmaya devam ederken, uzun vadede altın konusunda iyimser olduklarını söylerken merkez bankalarının para politikasını normalleştirmesinin yıllar alacağını ekliyor. Briesemann, yatırım talebinin 2020’de görülen tarihi akışlara kıyasla daha düşük olmasının beklenmesine rağmen, fiyatları 2.000 $'a geri çekecek kadar güçlü olacağını söyledi. Briesemann, “altının kısa vadede daha fazla düşme olasılığını göz ardı etmemekle birlikte, uzun vadede önemli ölçüde daha yüksek fiyatlara inanıyoruz” dedi.
1 Mart 2021 Pazartesi (bugün) saat 11:10 itibarı ile Eskişehir'de gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç lira? Altın fiyatları ne kadar? Eskişehir'de döviz hangi seviyede?

Eskişehir altın fiyatları

  • Gram altın ne kadar?
Alış: 412,74 TL
Satış: 412,82 TL
  • Çeyrek altın ne kadar?
Alış: 677,00 TL
Satış: 696,00 TL
  • Yarım altın ne kadar?
Alış: 1.353,00 TL
Satış: 1.408,00 TL
  • Cumhuriyet altını ne kadar?
Alış: 2.697,00 TL
Satış: 2.797,00 TL
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi