Eskişehir AK Parti iyice karıştı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir AK Parti iyice karıştı!
A
a

Eskişehir AK Parti milletvekili Emine Nur Günay esgundem26.com’dan Ayşe Kaytan Uçak’a verdiği röportajında;

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
 “Uyumlu çalışılmadı. Çok net söylüyorum. Biraz önce de söyledim, bunu bilerek kullandım. Nabi Bakanımız ve ben 4 çıksın diye uğraştık. Ama ne yazık ki aynı desteği biz il yönetiminden ve SKM’den göremedik” demişti.

AK Parti Eskişehir eski İl Başkanı Dündar Ünlü’nün bu sözlere cevap verdiği düşünülüyor.
 
İşte Ünlü’nün yanıt niteliğindeki o açıklaması;

“2014 yılında göreve gelen ve 4 yıl boyunca görev yapan İl Yönetim Kurulu bu süreç içerisinde 5 seçim ve 1 darbe girişimi yaşamış, tüm bu süreçlerden üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirerek çıkmıştır.

4 yıl boyunca görev yapan İl Yönetim Kurulu hiçbir şaibeye ismi karışmadan sadece dava şuuruyla hareket etmiş, alnının akıyla görevini yerine getirmiştir.

Aynı İl Yönetimi ve SKM 24 Haziran seçimlerinde de 4 yıl boyunca geçirdiği seçimlerdeki çalışma şuuru ve azmiyle görevini layıkıyla yerine getirmiştir.
İl Yönetimi sadece 24 Haziran seçimlerine odaklanmış görevini yerine getirirken, birileri boş durmamış seçim çalışmaları yerine İl Yönetimi'nin seçim sonrası değiştirilmesi için uygunsuz bir şekilde kulis çalışması yürütmüş ve bu çabasında da başarılı olmuştur.
24 Haziran ile ilgili eğer bir sorun söz konusu ise bu sorunun kaynağı İl Yönetimi ve İl SKM mi yoksa liste sıkıntısından mı kaynaklandığı, yaşadığımız şehirde 3-5 kişiye sorulduğunda cevabın çok net bir şekilde alınacağı aşikardır.

Eğer 24 Haziran'da şehirde partimizin başarısından söz edilecekse bu bir aylık seçim kampanyasından kaynaklanmamış, 4 yılda emek emek oluşturulmuş sağlam bir teşkilat yapısı , şehirdeki olaylara hakimiyet , sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlardan ve şehirdeki 3 CHP'li belediyeye rağmen partinin görünür kılınmasından kaynaklandığı göz ardı edilmemelidir.

Dolayısıyla kimsenin kendisini kerameti kendinden menkul görmesine gerek yoktur.

4 yıllık süreç içerisinde parti içerisinde vekiller arası makam değişiklikleri olmasına rağmen vekillerin makamlarına göre değil, kendileri partimizin bir vekili olarak değerlendirilmiş ve aralarında hiçbir ayrımcılık yapılmamıştır.Bunun dışındaki alınganlıklar şahsi ve psikolojiktir.
2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere gidilirken,sözde birlik ve beraberlikten bahsedilirken bir yandan da sadece dava şuuru içerisinde görev yapmış İl Yönetimi'ni karalayıcı ve ayrıştırıcı açıklamalar yapılması, meselenin ilkesel değil şahsi olduğunun göstergesidir.

4 yıl tüm sorumluluklarını layıkıyla ve eksiksiz yerine getirmiş İl Yönetimi'ni karalamak ve eleştirmek kimsenin hakkı ve haddi değildir.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26es26 4 Eylül 2018 00:27

Gençlerin önünü açın bırakın şu koltuk sevdasını Eskişehir temayül yoklamasıda kendilerini temsil edecek Millet vekil adaylarını seçmiştir acaba siz listede kaçıncı sıradaydınız bırakın bu işleri partiye zarar veriyorsunuz böyle konuşarak

0 13 Cevap Yaz
erdem ulucay 3 Eylül 2018 16:54

ben Nabi bey reklamlarının seçim bitmesine ragmen hala neden durduğunu anlamış değilim.Nedense herşeyi o yapmış

2 6 Cevap Yaz
Vatandas 3 Eylül 2018 16:25

Soruyum 3 milletvekili eskisehire ne yapmis dundar ynlu olmasaydi darbede ne yaptiniz kacacak delik aradiniz il baskani dundar unlu dik durdu nabi hoca neden bilecikten basvurmuyor anketlerde bile dundar unlu 1 sirada vekulilligini istemistir sayin cumhur baskanim nerde gereksiz adamlari atadiniz eskisehirde acaba rektor olacak adammi yok

4 12 Cevap Yaz
şahiner 3 Eylül 2018 15:31

Biraz da Eskişehirin değerlerine değer verseydiniz. Eskişehirspor için boş boş konuştunuz. Suçu kimsede aramayın. Siz milletvekilleri biraz şehir adına neler yaptık nelere köstek olduk diye düşünün vatandaş kör değil düşünme kabiliyetine sahip merak etmeyin. Kulüp yöneticileri de yargıya gidip öyle aklanmalı.

3 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi