Eskişehir AK Parti'de hüzün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir AK Parti'de hüzün
A
a

AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, sandıkların yaklaşık yüzde 60’ının açılmasına yakın sonuçları takip ettikleri parti binasını terk etti

Sütiş Eskişehir
AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanları ve ilçe başkanları eski milletvekillerinden Ülker Can ve parti yönetimi seçim sonuçlarını il binasında takip etti.  Binanın 7’nci katında basın mensuplarından ayrı sonuçları takip eden vekil ve adaylar, sandıkların yüzde 60’ının açılmasına yakın parti binasını terk etti. Basın mensuplarının açıklama almak istemesi üzerine yetkililer, vekil ve adayların partiden ayrıldığını ve herhangi bir açıklama olmayacağını söyledi.  

BÜYÜKŞEHİRDEN UMUTLUYDULAR 
Partide sonuçları takip eden bazı parti görevlileri ise Büyükşehir Belediyesini alacakları yönünde umutlu olduklarını kazandıkları takdirde kutlama yapacaklarını belirtmişti. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile  Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı arasındaki fark artınca umutlar da tükenmiş oldu. Öte yandan AK Parti MKYK Üyesi Harun Karacan, parti binasına hiç uğramadı. Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, kendi Seçim Koordinasyon Merkezlerinde takip ettikleri bu nedenle de parti binasına gelmeyecekleri belirtildi.  


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 1 Nisan 2019 15:59

TARİHİN TOZLU RAFLARINDA YERİNİZİ ALDINIZ.

3 9 Cevap Yaz
Kırmızıtoprak

Size de bı tebrik benden, öngörünüz için.

2 1
Admino 1 Nisan 2019 11:15

Nabi avcı gene başarısız oldun osman yükselin ahı nasıl çıkacak :)

2 16 Cevap Yaz
VOLKAAAAAANNNN 1 Nisan 2019 11:09

VOLKAN DOĞAN NERDE VOLKAN DOĞAAAAAANNN BANA VOLKAN DOĞANI BULUUUNN AHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

3 17 Cevap Yaz
hakan 1 Nisan 2019 10:06

Bu kadar başarısızlıktan sonra birileri de istifa edip gitmeyi düşünse.

0 30 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi