Eskişehir AK Parti’de flaş istifa!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir AK Parti’de flaş istifa!
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu. AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Başkanlığı görevinden milletvekili adayı olmak için istifa ettiğini sosyal medyadaki paylaşımıyla açıkladı. İşte o açıklama:

Zihni Çalışkan kimdir? 

Zihni Çalışkan, 1973 yılında Bulgaristan’ın Razgrad ilinde doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimin Eskişehir’de tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık yaptı. Yüksek Lisans eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine yaptı. 1997–2002 yılları arasında Bursa Barosuna bağlı olarak çalıştı.
Zihni Çalışkan, 2002 yılından günümüze kadar Eskişehir Barosuna bağlı olarak avukatlık yapmaktadır. Serbest avukatlık, bilirkişilik, danışmanlık yapan Zihni Çalışkan, 2002 yılında noterlik belgesi almıştır. Çalışkan, birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık yapmış ve üyeliği vardır. Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanlığı, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanlığı, MÜSİAD Üyeliği ve Kızılay Üyeliği bulunmaktadır. 2002–2018 yılları arasında Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyeleri AK Parti’den Meclis Üyeliği yaptı.
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilliği ve Grup Sözcülüğü görevlerini de yerine getirdi. 2018 yılında AK Parti İl Başkanlığı görevine gelen Çalışkan, bu görevini halen yürütmektedir.
Zihni Çalışkan evli ve iki çocuk babasıdır.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Cemil Cahit 10 Mart 2023 11:51

Bugüne kadar Ak Partiden başka bir partiye hiç oy vermedim. Sen Eskişehir'den aday olursan yeminim var sana oy vermem diye. Başka partiye oy vereceğim...

3 3 Cevap Yaz
Ali

Al bendende o kadar

0 1
Bülent 10 Mart 2023 08:37

Reis Çalışkan’a güle güle demiş 😊

2 3 Cevap Yaz
Vatandaş 9 Mart 2023 22:46

Eskişehir e tek faydalı olacak kişi

2 3 Cevap Yaz
Vatandaş

Faydası olmayacak kişi demek istediniz sanırım

0 0
Ali 9 Mart 2023 22:34

Eyvahhhh milletvekili adayı olur Memleket yandı bal yapmaz arı

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi