Eskişehir, o ünlü şarkıcıyı ağırlayacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir, o ünlü şarkıcıyı ağırlayacak
A
a

Son dönemlerin popüler ismi Melike Şahin, Eskişehir’e geliyor.

Sütiş Eskişehir
Espark AVM’nin 15’inci yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, ücretsiz olarak halka açık gerçekleşecek. Müzisyen, şarkıcı ve söz yazarı Melike Şahin, sevenlerinin taktığı isim ile namı-ı diğer “Diva Bebe” 23 Eylül Cuma günü, ECE Türkiye tarafından yönetilen ve Eskişehir'in yaşam ve cazibe merkezi Espark AVM’de hayranlarıyla buluşacak. Konser saat 20.00’de Espark AVM’nin hemen yan tarafında bulunan açık alanda gerçekleştirilecek.
 
Eskişehir’in en dinamik konumunda bulunan Espark AVM, her gün 7’den 70’e binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Tüm şehir için buluşma noktası olan Espark AVM, gerçekleştirdiği etkinlik, konser gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle de ziyaretçilerine alışverişin dışında bir deneyim sunuyor. Espark AVM, bu kapsamda son günlerin popüler ismi şarkıcı ve söz yazarı Melike Şahin konserine ev sahipliği yapacak. Konser, 23 Eylül Cuma saat 20.00’de Espark AVM yanında bulunan alanda gerçekleşecek. AVM ziyaretçileri, Melike Şahin konserine hiçbir ücret ödemeden katılabilecek.
 
Espark AVM Hakkında:
2007 yılında ziyaretçileriyle buluşan Espark Alışveriş Merkezi Eskişehir'in odak noktası konumundadır. Espark Alışveriş Merkezi ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmektedir. Espark Alışveriş Merkezi 4 kat, 150 mağaza ve 1100 araçlık 4 kat otoparktan oluşmaktadır. Toplam 45 bin metrekarelik kiralanabilir alanla Espark Alışveriş Merkezi, tüm şehir için buluşma noktasıdır. 3M Migros hipermarketi, 9 salonlu Cinemaximum sinemaları, çocuk oyun alanı, terzi, eczane, elektronik eşya, tekstil, ev tekstili, kozmetik, kitap, müzik, oyuncak, spor mağazaları, kafe ve restoranları ile Espark Alışveriş Merkezi küçük büyük, kadın erkek bütün ziyaretçilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
 
Espark’ta ayrıca ücretsiz olarak yararlanılabilen dört adet bebek odası, revir odası ve mescit bulunmaktadır. Bebek arabaları ve yemek katında bebek mama sandalyeleri bebekli ailelerin hizmetindedir. Engelli ve yaşlı ziyaretçilerimizin kullanabilmesi için tekerlekli sandalyeler mevcuttur.
 
Espark ileriye dönük, yenilikçi projeleri ile ziyaretçilerine farklı seçenekler sunmayı hedeflemektedir. Yıl boyunca düzenlenen farklı aktivitelerle ziyaretçileriyle buluşmayı hedefleyen Espark saat 22:00'a kadar açıktır.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kevser 15 Eylül 2022 20:01

Sahane bir un. Herseyde kullaniyorum

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi