Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir, Milli Takım’ın resmi evi olmalı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir, Milli Takım’ın resmi evi olmalı
A
a

Eskişehir'de oynanan milli maçların havası bir başka oluyor. Tüm Türkiye'nin beğeniyle izlediği Eskişehir'deki milli maçlar şehrimizi bu konuda bir adım öne çıkarıyor ve spor programlarının da vazgeçilmez konusu oluyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir yine bir milli maça ev sahipliği yapacak. Haber Türk ekranlarında Emin Çağlar’ın sunuculuğunu yaptığı Spor Saati programında Fatih Altaylı’ya sorularını yöneltirken konu İstanbul'da tekrar milli maçın oynanıp oynanmamasına geldi. Altaylı’dan önce Çağlar söz alarak, “Moldova maçı Eskişehir’de oynanacak. Eskişehir bir futbol şehri. Takım Spor Toto 1. Lig’de ama taraftarı sanki Premier Lig taraftarı gibi. Hatta onların da üstünde bir taraftar kitlesi var. Milli maç olduğu zaman o milli ruhu da şimdiye kadar sahaya yansıttılar. Orda da kazandık maçlarımızı. Milli takımımızın resmi bir evi olmalı ve oraya Eskişehir yazılmalı, Konya değil” ifadelerini kullandı.

Cumartesi geliyorlar!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 25 Mart'ta Moldova ile Eskişehir’de karşılaşacak A Milli Takımımızın, maçtan bir gün önceki programı belirlendi. Buna göre, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve bir futbolcu, 24 Mart Pazar günü saat 17.00'de Eskişehir Yeni Stadyum'da basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki son çalışmasını da saat 17:30'da stadyumda gerçekleştirecek. Bu antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak. Moldova Milli Takımı Teknik Direktörü Alexandru Spiridon'un stadyumdaki basın toplantısı saat 18.30'da başlayacak. Misafir takım, son antrenmanını ise ilk 15 dakikası basına açık olmak üzere saat 19.00'da stadyumda yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi