Eskişehir, koronavirüs için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir, koronavirüs için...
A
a

Eskişehir'de geçen hafta içinde Bilim Kurulu tarafından önerilen ve Cumhurbaşkanın açıkladığı yeni tedbirleri değerlendiren vatandaşlar, “Önlemler artırılmalı” dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Koronavirüs vakalarının artmasıyla birlikte ek tedbirler alındı. Bilim Kurulunun önerisiyle Cumhurbaşkanın tarafından açıklanan sokapa çıkma kısıtlaması haftasonu itibariyle başladı. Saat 10.00-20.00 saatleri dışında uygulanan kısıtlamayı değerlendiren vatandaşlar, önlemlerin artmasını istedi.

TEDBİRLER ZAYIF
Mevlüt Taşyürek: “Az buluyorum. Ben istiyorum kapandım herkes kapansın millet kendine gelsin ondan sonra açılsın. Millet sokağa çıkıyor bulaşıyor tedbirler zayıf.”

MASRAFLAR GİDERİLMİYOR
Bünyamin Karabacak: “Bazen vatandaş haklı bazen devlet haklı ama tedbirimizi almamız. İnsanların hayatı devam ediyor çalışması lazım. Çalışmadan masraflar giderilmiyor. Önümüz kış.”

ÖNLEMLER VASAT
Dilek Işıkyandı: “Vaka arttığı için gerekliydi. Başkantürlü önüne geçilecek gibi değil. Alınan önlemler vasat. Daha fazla önlem alınabilirdi. Bakın herkes dışarda”

ÖNLEYİCİ TEDBİR ALINMALI
Selahattin Danişment: “Bu tedbirler şu an güzel ama halk hiç duyarlı değil. Çok vaka olan illeri en azından 14 gün kapatabilirler. Daha önleyici tedbirler alınabilir.”
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi