Eskişehir "İçki içen adam heykeli" ile gündem olacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir "İçki içen adam heykeli" ile gündem olacak!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'in değerlerinin korunması ve "kentlilik bilinci" için Eskişehir'in muhtelif yerlerine koyduğu dikkat çekici heykellerine bir yenisini daha ekledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda çekirdek kabuklarını yere atanları uyarmak için yaptığı ve sadece Eskişehir'de değil tüm Türkiye'de duyulan, merak edenlerin görmeye geldiği "Çekirdek yiyen eşek heykeli" ile büyük ses getirmiştir. Birkaç defa saldırıya uğrayan "Çekirdek yiyen eşek heykeli"nin ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni bir heykel ile Eskişehirlileri gülümseten bir uyarıda bulunuyor.

"İçki içen adam heykeli"

Eskişehir'in meşhur olan "Çekirdek yiyen eşek heykeli"nden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "İçki içen adam heykeli" de gündem olacak cinsten. Aşırı alkol alıp sızmış vaziyette bir bankta oturan adamın olduğu heykelin altında "Şişedeki gibi durmaz" yazısı bulunuyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, aşırı alkol tüketimi sonucu sızarak bankı işgal eden adamın heykeli ile hem sağlığa dikkat çekiyor hem de Eskişehirlilerin rahatsız olduğu bir konuya parmak basıyor. "İçki içen adam heykeli" ile kentlilik bilincinin geliştirilip Eskişehirlilerin güven içinde, rahatı kaçmadan yaşamaları amaçlanıyor.

İçki içen adam heykeli nerede, nasıl gidilir?

Eskişehir'in yeni simgelerinden olacak olan "içki içen adam heykeli nerede, içki içen adam heykeline nasıl gidilir?" sorularınızın cevabını de Eskişehir Büyükşehir Belediyesi attığı tweet ile vermiş. İçki içen adam heykeli Tepebaşı ilçesindeki Hoşnudiye Mahallesi, Vural Sokak girişinde.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter adresinden yaptığı paylaşım şu şekilde "Kentlilik bilincini geliştirmeye yönelik Eskişehir’in muhtelif yerlerine koyduğumuz heykellere bir yenisini daha ekledik. Kendi atölyelerimizde hazırladığımız heykel, Vural Sokak girişinde yerini aldı."
 

Eskişehir çekirdek çitleyen eşek heykeli nerede, nasıl gidilir?​

Çekirdek yiyen eşek heykeli



 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa 21 Mart 2018 13:57

İyi de bu heykelin maliyeti nedir

1 0 Cevap Yaz
ömer 21 Mart 2018 09:58

barlar sokağına koysunlar.

0 1 Cevap Yaz
tuncay 20 Mart 2018 12:30

içki içen adam heykeline nasıl gidilir? cevap : balık istifi tramvaya binip. doktorlar cd. ineceksiniz. ( tabi inebilirseniz. çünkü tramvaya binmek ve inmek büyük yetenek işi )

6 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi