Eskişehir #EVDEKALdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir #EVDEKALdı!
A
a

Eskişehir'de yoğun kullanılan tramvay hatlarından birinde çekilen fotoğraf, kent halkının COVID-19'un ciddiyetini kavradığını gösteriyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi: Eskişehir'de yoğun kullanılan tramvay hatlarından birinde çekilen bu fotoğraf , Eskişehir halkının COVID-19'un ciddiyetini kavradığını gösteriyor.
Tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de endişe ile COVID-19 / Koronavirüs salgınının yayılması, bu virüse verdiğimiz canlar takip edilirken, dünyanın dört bir yanından yetkililer "evinizde kalın, evinizden çıkmayın" çağrılarında bulunuyor.
Esra Ünlü'nün bugün Eskişehir'de SSK hattı tramvayında objektifine takılan bu görüntü de, Eskişehir halkının, salgının ciddiyetine vardığını gösterir nitelikte. Normal şartlarda, haftanın her günü, her saatte dolu olan tramvayda yolcu neredeyse yok denecek kadar az.
Bunda yetkililerin aldıkları önlemler kadar, Eskişehir halkının duyarlı davranmasının da etkisi olduğu dile getiriliyor.

 
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mustafa Ergen 23 Mart 2020 19:55

Bana is yerindeki Mudurun soyledigi sözü aynen yaziyorum. (Herkes Hasta olucak, artik evinde ailesi varsa bu onun dusunucegi sey. devlet sokaga cikma yasagi koymadi calismaya devam) bunu diyen bir ozel sektor isvereni var. dusunun siz gerisini. bunu yapan eskisehirde bir isyeri saka gibi degilmi!

0 0 Cevap Yaz
Sena 22 Mart 2020 22:57

Ne duyarlısı be gelsinler çamlıca mahallesine de parklardaki yaşlıları çocukları görseler!

0 1 Cevap Yaz
Alper Tunga 22 Mart 2020 20:19

Özel sektör fabrikalar hala çalışıyor ne anlamı var. Devletin işsizlik sigortası devreye girse olmZmı? Olmaz patron kaybeder Devlet kaybeder. Özel sektördeki işçinin ailesinin çevresinin ne önemi varki?

1 0 Cevap Yaz
enes 22 Mart 2020 19:58

fotogradi bi de aksam cekin

0 0 Cevap Yaz
Cesareti olan? 22 Mart 2020 17:25

Evet cikilmiyor ama kimsede cesaret Edip dile getiremiyor organize sanayi Bölgesi hala işçi 3 vardiya çalışıyor belki bir el sayısını geçmez üretimi durduran fabrika.neden kimse görmüyor bu olayı . işveren istese bu süreçte işçisini mağdur etmeden izne cikarta bilir .ama en ucuz işçilik işçi olduğundan gerek duymuyorlar.nede olsa işçi ailesine bulastirsa bile işveren için bı problem değil yeterki para kaybetmesin patronlar.varmi yürekli cesur basın bunu haber yapacak varmı öle delikanlılar....

0 4 Cevap Yaz
Serhat 22 Mart 2020 14:18

Ne kadar ciddiyete alındığı ile alakası yok. Bütün üniversite öğrencileri (bend dahil) memlekete döndü yaklaşık 1 buçuk 2 hafta önce.

7 1 Cevap Yaz
Gökhan

Üniversiteliler gitti ama başka ilde okuyan Eskişehirli ünv geldi.Yani gidenin yerine gelen de oluyor sonuçta bir şey değişmiyor.Serhat bey .Bence Eskisehirliler yasağa duyarli

0 8
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi