Eskişehir - Sarıcakaya yolunu çöplüğe çevirdiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir - Sarıcakaya yolunu çöplüğe çevirdiler
A
a

Eskişehir-Sarıcakaya yolu üzerine gelişigüzel atılan moloz ve çöpler duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir - Sarıcakaya yolu üzerine gelişigüzel atılan moloz ve çöpler duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor. 
Eskişehir-Sarıcakaya yoluna moloz ve çöplerin dökülmesi ve ardından alanın yetkililerce temizlenmemesi tepki topluyor. Moloz, evsel atıklar, çekyat, koltuk, poşet ve değişik atıkların atıldığı alan adeta çöplüğe dönüştü. Atıkların gelişigüzel şekilde yol kenarına dökülmesine tepki gösteren Vatandaşlar, “Hafriyat, moloz ve çeşitli atıkların atılması için alanlar belirlendiğini biliyoruz. Belirlenen alanlar dışında hafriyat dökümlerinde cezalar uygulanacağı kaydedildi ancak hala atıklar atılmaya devam ediliyor. Bu alana kimler atık atıyorsa kamerayla tespit edilerek gereken cezai işlemler uygulanmalı. Bizler doğa güzelliğine sahip alanlarımızın bu şekilde görüntülerle anılmasını da istemiyoruz, doğamızın katledilmesini de istemiyoruz. Yetkililerin gereğini yapmasını istiyoruz. Buraya bu atıkları atanlarında bulunup cezalandırılmasını istiyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 9 Aralık 2018 22:29

Bu malzeme alçıpan ve kartonpiyer için kullanılan malzemedir. Bunu dökenler için sabit ve çevreye zarar vermeyecek bir döküm yeri tespit edilmeli. Buraya getirilen çöplerin etkisiz hale getirilmesi için ücret alınmalı. Başka yerlere gelişi güzel atanlara da ağır para cezaları uygulanmalıdır. Aynı türden malzeme dökümleri Batıkentin Karagözler yolu çevresinde de vardır. Ayrıca Baksan sanayi sitesi esnafı da akrilik küvet, mutfak tezgahı, marangoz malzemesi atıklarını Batıkent sınırları içinde kaçak yolla dökmektedir.

0 0 Cevap Yaz
Ertuğrul Algan 9 Aralık 2018 18:31

Bu sadece ve sadece "AHLAK" ile ilgilidir. Ahlaklı bir insan bunu yapmaz. yaşadığı çevreye duyarsız olan kişi ahlaksızdır.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi