Eskişehi'i umutlandıran görüntü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehi'i umutlandıran görüntü
A
a

Eskişehirspor'un Giresunspor ile oynadığı ve 0-0 berabere kalarak galibiyeti kaçırdığı maçı birçok siyasi protokol tribününde izledi. Siyasilerin tribünde bir arada maçı izlemesi Eskişehirsporluları da umutlandırdı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasından ligde kalma yolundaki rakiplerinden Giresunspor'u sahasından konuk etti. Üstün oynadığı maçta galibiyeti kaçıran Es Es sevenlerini üzerken gelecek için de umut verdi. Eskişehirspor'un Giresunspor ile oynadığı maçı siyasiler de bir arada izledi. Bu görüntü Eskişehirspor'a destek veren taraftarları da umutlandıracak cinstendi. Karşılaşmayı Vali Özdemir Çakacak, Yılmaz Büyükerşen, Kazım Kurt, Jale Nur Süllü, Nurullah Sazak, Burhan Sakallı, Mustafa Destici, Volkan Doğan ve Hasan Tuç protokol tribününden izledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa da maçtan sonra protokol tribünündeki bu birlik beraberlik görüntüsünü sosyal medya hesabından bu mesajla paylaştı.

"Bu da Eskişehirspor'un gücü. valisinden belediye başkanlarına, milletvekillerinden bürokratlara şehrin önemli simaları aynı tribünde. tıpkı eski günlerde olduğu gibi. bu beraberlik fotoğrafı gelecek günler için çok önemli. şeref ama daha çok umut vermişler."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İKTİDARIN GÜCÜNÜ ALMADIĞIN SÜRECE BU İŞ OLMAZ. 22 Ocak 2019 10:06

sdadyuma bak ben geldim desdekliyom görüntüsü var.

1 2 Cevap Yaz
Ali baba 22 Ocak 2019 00:50

Bir zaman eskişehirspor deplasmana gidecek otobüs bulamamıştıda o günün Bozüyük belediye başkanı Ahmet BERBEROĞLU otobüs vermişti . Oturdum hafızamı zorladım kolayca buldum ES ES 'e otobüs vermeyen Yılmaz BÜYÜKERŞENDİ . Hafızai beşer nisyan ile MALULDÜR .

1 3 Cevap Yaz
edirne ESES 21 Ocak 2019 19:34

kimse gelmezdi. neler oluyor çözemiyorum. ben şehir dışında yaşayan bir eskişehirli ve eskişehirsporluyum. mustafa topkayanın seçilmemesini de yadırgadım diyebilirim. bütçem ve programım var dedi. her şeyi hazırladım dedi ama seçilmedi. delegelere ve seçime saygım var.

0 2 Cevap Yaz
SECİM NELERE KADİRMİŞ ALLAHIM. 21 Ocak 2019 10:28

VAY BE SECİM OLMASA BUNLARIN HİÇ BİRİ BU SOGUK HAVADA SDATYUMA GELMEZDİ.ÖNEMLİ OLANDA BARİ YARDIM ETSELER.

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi