Eski hocası Eskişehirspor'u değerlendirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eski hocası Eskişehirspor'u değerlendirdi
A
a

Eskişehirspor'un eski Teknik Direktörü Yücel İldiz, TRT Spor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programında Es Es'in ilk yarı performansını değerlendirdi

Sütiş Eskişehir
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’u bir süre çalıştıran, bu sezon da Denizlispor’a önemli bir ivme kazandıran Teknik Direktör Yücel İldiz TRT Spor’da yayınlanan Hedef Süper Lig programına konuk oldu. 2 Eylül'ün haberine göre İldiz Eskişehirspor’un mücadelesini takdir ettiğini ifade etti. Es-Es’in genç oyuncuları için “Bu çocuklar bizim talebemiz. Müthiş bir mücadele veriyorlar. Eğer tahtayı açabilirse Eskişehirspor çok ciddi puanlar toplayabilir ama böyle kalsa dahi mücadele etmeye devam edeceklerdir. Umarım bu coşku Eskişehirspor’un ligde kalmasına yeter” ifadelerin kullandı.

Eskişehirspor çok zor durumda

Eskişehirspor’un bir futbol şehri olduğunu ancak kulübün imkansızlıklardan dolayı çok zor durumda olduğunu ifade eden İldiz, “Oradaki sıkıntıları ben biliyorum. Eskişehir gerçekten bir futbol şehri... Sahaya girdiğinizde ister antrenör, ister futbolcu, ister gazeteci olun yaptığınız işten inanılmaz zevk alıyorsunuz. Ancak oradan çıkıp tesislere geldiğinizde imkansızlıktan neye elinizi atsanız elinizde kalıyor. Umarım Eskişehirspor transfer tahtasını açar” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi