Eski G.Saraylı futbolcu, Adana Demirspor ile anlaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eski G.Saraylı futbolcu, Adana Demirspor ile anlaştı
A
a

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor eski Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Sarı Kırmızılı takımdan ayrılması gündemde olan Emrah Başsan için ise Adana Demirspor’un teklifte bulunduğu öğrenildi.

Sütiş Eskişehir

TFF 1. Lig'deki rakiplerimizden Adana Demirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Kadrosuna ilk olarak Kubilay Sönmez'i dahil eden Mavi Lacivertliler bir dönem Galatasaray formasını terleten, son olarak Kasımpaşa'da görev alan Aydın Yılmaz ile anlaşma sağladı. Ajansspor’un haberine göre, Aydın, yarın Adana Demirspor'un kampına katılacak.

Emrah Başsan için teklif

1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Galatasaray'dan gönderilmesi planlanan Emrah Başsan için teklifte bulundu.

Galatasaray'da yeni transferlere yer açma adına gönderilmesi düşünülen Emrah Başsan'a ilk teklif Adana Demirspor'dan geldi.

TFF 1. Lig ekibi, Emrah'ı sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlerde bulundu. Güney ekibinin 25 yaşındaki orta sahanın 225 bin euro olan yarım sezonluk maliyetini karşılaması halinde sarı-kırmızılılar bu transfere izin verecek.

Sabah'ın haberine göre; Emrah bu sezon Süper Lig'de bir dakika bile forma şansı bulamadı. Sadece Ziraat Türkiye Kupasında Sivas Belediye ile oynanan iki karşılaşmada oynarken 1 gol, 1 asistle takımın galibiyetlerine katkı sağladı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi