Eski Bilecik Valisi Tahir Büyükakın kentten ayrıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eski Bilecik Valisi Tahir Büyükakın kentten ayrıldı
A
a

Bilecik Valiliği görevindeyken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Tahir Büyükakın kentten ayrıldı

Sütiş Eskişehir
 Bilecik Valiliği görevindeyken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Tahir Büyükakın kentten ayrıldı. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter görevi yaptığı sırada 21 Haziran 2017 tarihinde Bilecik Valisi olarak atanan Tahir Büyükakın görevinden istifa etmesinin ardından kentten de ayrıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için AK Parti'den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Tahir Büyükakın kentte ayrıldı. Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi bulunan valilik konutundan ayrılan Tahir Büyükakın'ı Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, bazı kurum müdürleri ve dostları uğurladı. Şahsi aracına binerek ailesi birlikte Kocaeli'ne giden Büyükakın, kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi