Eski Bakan Eroğlu: "Hisarcık’Ta Kaymakamlık Yapan Vali Olur”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eski Bakan Eroğlu: "Hisarcık’Ta Kaymakamlık Yapan Vali Olur”
A
a

Eski Bakan Eroğlu,” Hisarcık’Ta Kaymakamlık Yapan Vali Olur”

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Belediye ziyaret eden Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,” Hisarcık mübarek bir toprak, burada Kaymakamlık yapan vali olur” dedi
Belediyeyi ziyaretinde Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından karşılanan Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ziyaret ettiği il ve ilçelerde daha önce yaptıkları çalışmalarda eksikler varsa bunları takip ettiklerini söyledi.
Kendisinin Kütahya ve birçok ilçesinin fahri hemşerisi olduğunu ifade eden Veysel Eroğlu,” Bugün Gediz, Simav ve Emet Belediyelerini ziyaret ederek çeşitli konulardaki taleplerini aldık. Hisarcık benim sevdiğim bir ilçe, Belediye Başkanımda biliyorsunuz 2018 yılında Ege Bölgesinde en çok sevilen Belediye Başkanı unvanını aldı. Kendisi çok çalışkan. Hisarcık mübarek bir toprak, burada Kaymakamlık yapan vali olur. Nitekim daha önce Hisarcık’ta Kaymakam olarak görev yapan ve şu anda Niğde Valisi olan Mustafa Koç’u ziyaret ettik. Kendisinin bütün Hisarcık’lılara selamı var. Biz Hisarcık’ta çok şeyler yaptık, Hasanlar barajı, Güldüren Göledi, 9 bin 700 dekar araziyi sulamaya aştık. 6 derenin ıslahını tamamladık. Beyköy Deresi ıslahı devam etmektedir. Bu arada işletmesi belediyeye devredilen Hasanlar Barajının sulama sahasını arttıracağız” dedi.
İlçe merkezinde esnaf ziyareti de gerçekleştiren Veysel Eroğlu’na Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından el işçiliği Esmaül Hüsna tablosu ve Hisarcık Belediyespor kaşkolü hediye edildi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi