ESGROUP, Eskişehir'i iftarda bir araya getirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ESGROUP, Eskişehir'i iftarda bir araya getirdi
A
a

ESGROUP tarafından Anemon Otel’de düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu. ESGROUP çalışanları, Eskişehirli gazeteciler, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ve oda başkanlarının katıldığı gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Sütiş Eskişehir

Bünyesinde ES TV, Anadolu Gazetesi, Yenigün Gazetesi, Sonhaber Gazetesi, Pusula Medya ve Özgür Fotoğraf’ı barındıran ESGROUP, Anemon Otel’de bir iftar programı düzenledi. Programa CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu, Siyasi Parti ve Oda temsilcileri, basın emekçileri başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Gecede Çankaya Kuran Kursu Öğrencisi Hafız Semih Gerek ezan okurken, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Çayır dua yaptı.

BİRLİK BERABERLİK

Yoğun katılımın olduğu gecede konuşan , “Ramazan ayı küslerin barıştığı, paylaşımların arttığı, eylem ve söylemlerin birlik olduğu, oruç ibadet ve sabır ayıdır. Bugün bir araya gelmemize vesile olan bu mübarek Ramazan ayında oruçlarınızın ve dualarınızın kabul olmasını diliyor, ülkemiz ve İslam alemi adına huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş

SORUMLULUĞUMUZ AĞIR

ES TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Baş, gecede yaptığı konuşmada, “Teknoloji gelişiyor, yeni iletişim araçları ortaya çıkıyor. İnternetin yaygın kullanımı artık haberciliği klasik anlamda değil, tüm bu olanaklar çerçevesinde gerçekleştirilmesini zorunlu kılıyor. Bu olanaklar okurların habere ulaşımını kolaylaştırırken, haberi yapan gazeteciler az zamanda daha çok iş ortaya çıkarmak zorunda kalıyor. Bu vesile ile mesai arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuz ağır! Yıllardır Eskişehirlilere haberleri güvenilir ve tarafsız bir şekilde ulaştırma gayreti içinde olduk. Bu konuda bizlere fırsat veren, cesaretlendiren, destekleyen Yönetim Kurulu başkanımız Özgür Fethi Demirtaş’a bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Eskişehir’de güçlü bir gazetecilik damarı var. Biz de bu damarın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

İftardan fotoğraflar için tıklayın

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLSUN

Meslektaşlarıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Milletvekili Utku Çakırözer, “ESGROUP şahsında tüm Eskişehirli gazetecilere, basın sektörüyle uğraşan herkese dostluk içinde, kardeşlik içinde bir Ramazan diliyorum. Sayın Özgür Demirdaş’ın böylesine Eskişehir’in tüm güzide isimlerini bir araya getirmesi çok memnuniyet verici. Hem bu davetten hem burada olmaktan büyük onur duyuyorum. Ramazan küslerin barıştığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik beraberliğin arttığı bir dönem. Böyle bir dönemde Eskişehir’in gazetecilerle paydaş olan tüm kesimlerinin burada olması çok güzel. Sayın Demirdaş’a çok teşekkür ediyorum. Bu kardeşlik sofraları Türkiye’ye örnek olsun diyorum. İnşallah ağız tadıyla bayrama erelim. İnşallah ülkemizde herkesin yüzü gülsün diyorum” şeklinde konuştu.

ESGROUP’LA GURUR DUYUYORUZ

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü “Ramazan ayı bir araya getirici, bütünleştirici bir ay. Dolayısıyla farklı kesimlerle birlikte olmak son derece güzel. Sayın Özgür Demirdaş’ın nezdinde bütün ESGROUP ailesine teşekkür ediyorum. Her zaman yayıncılık hayatındaki ilkleri burada da verdiği iftar yemeğiyle gerçekleştirdi. Biz ESGROUP’la gurur duyuyoruz. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

GÖZDE MEDYA ŞİRKETİ

Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, “ESGROUP şehrimizin gözde bir medya şirketi. Biz de hem siyaset yaptığımız dönemde hem belediye döneminde yakın ilişkilerimizin olduğu bir grubumuz bizim, yazılı medya olsun, görsel medya, portalları olsun çok yakından takip ettiğimiz. Bugün de burada olmaktan gurur duyuyoruz. Özgür Beye, bütün çalışma arkadaşlarına, ESGROUP’a başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

DAVET TEŞEKKÜRÜ

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, “ESGROUP’a bizi davet ettiği için teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de yine böyle Ramazanlarda buluşuruz. Eskişehir ve tüm halkımızın Ramazan ayını kutluyorum. Sayın Özgür Demirdaş beye ve tüm çalışanlarına da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BASIN VATANDAŞLA ARAMIZDA KÖPRÜDÜR

“Ramazan ayı küslerin barıştığı bir aydır, bereket ayıdır, hoşgörüdür” diyen Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “O yüzden bu geceyi düzenleyen ESGROUP ailesine başta Özgür Beye teşekkür ediyoruz. Güzel bir iftar gecesi oldu. Bunun yanında çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Basın vatandaşla aramızda olan köprüdür. Basının özgür olması gerekir. Ülkemizde maalesef basın yeterince özgür değildir. Ama diliyoruz özgür günler hep olsun, özgürce olsun. Birlikteliğimiz her zaman daim olsun” ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, “Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun, hayırlı Ramazanlar diliyoruz. Eskişehir’de oldukça medya grubunda faaliyet gösteren, etkin olan ESGROUP’a başarılar diliyoruz. Kendilerini Mihalıççık’a da bekliyoruz. Teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

ŞEHRİN GÜÇLÜ KURUMU

“Ramazan ayı hepimizin kucaklaştığı bereket ayı” diyen Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, “Şehrimizin çok güçlü, tarafsız medya kurumu böyle bir iftar düzenlemiş. Üreten Eskişehir’in, Organize Sanayi Bölgesi’nin Başkanı sıfatıyla bu iftar yemeğinde bulunmaktan onur duydum. Çok güzel bir şey. İnsanlarımızın birleşmeye en çok ihtiyacı olduğu bir dönemde böyle bir iftar hepimize güzellikler katıyor. Hep beraber nice güzel bayramlar diliyorum. Çok güzel bir ortamdı. Sayın Özgür Beye ve bütün çalışanlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

GÜZELLİKLER GETİRSİN

Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, “Öncelikle bu güzel Ramazan ayının birleştirici, paylaştırıcı, herkesin bir arada olduğu, kötü duygulardan arınan ama iyi duygularımızın, yardımlaşmanın, paylaşmanın getirdiği güzel duygularla bir araya geliyoruz, iftar sofralarında buluşuyoruz. Bu akşam da Sayın Özgür Demirdaş ve eşi bizi ESGROUP olarak davet etti. Çok teşekkür ediyoruz. Bu Ramazan’ın herkese birlik beraberlik içerisinde daha güzelliklerle dolu günler getirmesini temenni ediyorum. ESGROUP’a da başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

GECEYE KİMLER KATILDI?

CHP Milletvekili Utku Çakırözer

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum

Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli

İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit

Baro Başkanı Mustafa Elagöz

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet ektaş

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen

Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Atila Tomsuk

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Deniz Kılıç

TMMOB İKK Sekreteri Neşet Aykanat

Eczacılar Odası Başkanı Yücel Yenilmez

Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Sefa Şen

Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen

Tornacılar Odası Başkanı Adnan Karamanlı

SES Şube Başkanı Birtürk Özkavak

Memur Sen İl Başkanı Muammer Karaman

DİSK Bölge ve Genel-İş Temsilcisi Günay Ayaz

 

Kaynak : HABER: HİLAL KÖVER
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi